Probleme în paradis pentru Anamaria Prodan? Răspuns ferm când a fost întrebată despre nuntă

Moldoveanu Camelia / 12.06.2022, 14:44
Probleme în paradis pentru Anamaria Prodan?  Răspuns ferm când a fost întrebată despre nuntă

Anamaria Prodan se află încă în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Între timp, antrenorul CS U Craiova a devenit tată de băiat pentru a treia oară. De cealaltă parte, impresara a oferit detalii despre viața sa amoroasă.

Anamaria Prodan, detalii despre viața amoroasă. Probleme în paradis?

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-a încheiat încă. Dacă antrenorul CSU Craiova și-a întemeiat deja o altă familie, iubita sa, Corina Caciuc, dăruindu-i un băiețel superb, impresara nu s-a afișat până acum cu nimeni.

Cu toate că a vorbit de câteva ori despre presupusa relație pe care o are cu un bărbat din Emiratele Arabe Unite, nu i-a pronunțat niciodată numele. Astfel, impresara a fost întrebată dacă în urma divorțului o să-și mai păstreze numele „Reghecampf” iar răspunsul a fost unul neașteptat.

Anamaria Prodan pare a avea probleme în paradis, declarând că încă nu a găsit un bărbat potrivit pentru ea:

Mă va chema Anamaria Prodan Reghecampf, până când o să mă recăsătoresc. (reporter: Când te măriți?) Când o să găsesc un bărbat adevărat. Trebuie să fie unul care să preia din atribuțiunile mele de bărbat, că eu toată viața am fost bărbat, nu femeie”, a declarat Anamaria Prodan la Pro Arena

Inscenarea uluitoare pusă la cale de impresară. „Am mail-ul! Ea l-a trimis!”

Laurențiu Reghecampf spune că agentul FIFA a încercat să-i strice imaginea. Recent, cotidianul german Bild a scris că tehnicianul are o problemă cu alcoolul. Mai mult decât atât, nemții susțin că în perioada FCSB, Reghe bea o sticlă de vodcă înaintea meciurilor.

Laurențiu Reghecampf spune că jurnalistul respectiv a scris acel text la îndemnul agentului Anamaria Prodan. De asemenea, antrenorul oltenilor a declarat, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, că nu are o problemă cu alcoolul. Acesta bea foarte multă apă în timpul zilei.

„Acum nu mai am cum să ocolesc subiectul, pentru că știu exact cine l-a dat. L-a dat Anamaria, am și mail-ul cum ea a trimis acelui jurnalist să scrie lucrurile respective. Punct.

Victor Pițurcă – Zürich. Într-adevăr, a fost un subiect, nu mă privește pe mine, eu am fost la meci. Am stat pe bancă, am participat la meciul respectiv, nu știu la ce se referă și n-am de ce să-l contrazic.

În club nu a fost vorba nici măcar de alcool. A fost vorba despre un incident care s-a petrecut cu un copil care a început să strige M*** Steaua. Nu ne-am certat, n-a fost nimic. Ei m-au atacat pe mine, iar eu îl cunoșteam pe tatăl respectivului, deci nu a fost nicio problemă cu respectivul copil. Nici nu știu ce căuta un copil de 17 ani în club. În fine, nu mai contează, s-a închis acest subiect.

Eu beau apă, nu de stres. Beau apă că îmi place să beau apă, beau apă și când conduc și ziua și la antrenament și la meci. Iar de alcool, nu. Nu sunt un înnebunit al băuturilor alcoolice. Îmi place să beau câteodată un pahar cu cineva, iar când este un eveniment mai profund, probabil că beau mai multe pahare, dar nu am probleme cu alcoolul și niciodată n-am avut’”, a declarat Laurențiu Reghecampf.