Care este secretul lui Cristi Borcea. Ce îl face un bărbat de succes. Detalii picante din intimitate, dezvăluite chiar de Pelinel

Moldoveanu Camelia / 30.08.2021, 08:49

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, a dat tot din casă. Fostul acționar al lui Dinamo știe exact ce are de făcut pentru a fi un bărbat de succes, iar modelul i-a dezvăluit secretele. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi de când sunt împreună.

Cristi Borcea  a recunoscut: „Nu am avut scrupule”

Valentina Pelinel a fost căsătorită între 2004 și 2017 cu Cristian Boureanu. Însă, puțină lume a știut faptul că Borcea s-a îndrăgostit de actuala soție chiar în ziua în care aceasta mergea la altar cu fostul soț. Cu toate că se afla într-o relație cu două femei  (cu soția Mihaela Borcea și cu amanta Alina Vidican), fostul patron dinamovist avea să se îndrăgostească iremediabil de cea care urma să-i devină soție în 2018.

Borcea a recunoscut că, în ceea ce privește cucerirea Valentinel, n-a avut scrupule. Mai mult, el a recunoscut faptul că s-au iubit chiar și când amândoi aveau alte căsnicii.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, povestea Cristi Borcea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Valentina Pelinel,  detalii neștiute despre fostul acționar al lui Dinamo

De-a lungul anilor, multă lume s-a întrebat ce-l face pe Cristi Borcea să aibă atât de mare succes. Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit actualului soț trei copii, a scos la iveală câteva detalii picante pe care nimeni nu le știa până acum.

Cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile.

Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză”, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.