Probleme majore în familia lui Dan Şucu, după ce fata Ioana a dat cărțile pe față. Care e atmosfera în intimitatea familiei milionarului

George Drafta 07.12.2022, 09:27
Probleme majore în familia lui Dan Şucu, după ce fata Ioana a dat cărțile pe față. Care e atmosfera în intimitatea familiei milionarului

Dan Şucu a revenit puternic în lumina reflectoarelor după ce a acceptat să devină patron al Rapidului în această primăvară.

Implicarea sa la echipă i-a făcut încrezători pe fani că rapidiştii vor putea reveni printre forţele campionatului. Iar echipa condusă de Adrian Mutu a ajuns pe podium după 19 etape jucate din Superligă. Iar prima calificare în cupele europene după mai bine de 10 ani este aproape.

Cu toate acestea, puţini ştiu că Dan Şucu suferă dintr-un  alt punct de vedere. Chiar dacă afacerile îi merg perfect, acesta are o dezamăgire în viaţa personală. Fiica sa din prima căsătorie, Ioana, nu are deloc o relaţie apropiată cu actuala soţie a milionarului.

„Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi tata, însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.

Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii. Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate”, preciza aceasta pentru Puterea în urmă cu ceva timp.

Ioana Şucu a intrat în afaceri după ce averea familiei s-a împărţit după despărţirea părinţilor ei
Ioana Şucu a intrat în afaceri după ce averea familiei s-a împărţit după separarea părinţilor ei

Cum s-a schimbat viaţa lui

Mama Ioanei, Camelia, s-a separat de Dan Şucu cu puţin timp înainte ca omul de afaceri să o cunoască pe actuala sa parteneră. Camelia Şucu i-a dăruit două fete finanţatorului de la Rapid, Ioana şi Cristina. Tot doi copii are şi din actuala relaţie, cu fosta prezentatoare tv. Aceasta este la rândul ei la al doilea mariaj, după ce primul soţ, a decedat pe când Diana Lăscărescu avea doar 25 de ani.

I-a dat şi ei microbul fotbalului

Actuala soţie a lui Dan Şucu a fost cucerită de farmecul Giuleştiului. Acum  nu mai vrea să rateze niciun meci după ce a văzut atmosfera din Grant.

Am fost ușor reticentă, după care, la al doilea meci, l-am rugat pe soțul meu să mă ia și tot așa. Și acum mă rog de el să mă ia la fiecare meci, iar el mă ia cu mare drag. Spune că îi port noroc. Știu că Dan este extrem e implicat și mai știu că Dan pe ce pune mâna transformă în aur și sunt convins că o să facă o treabă foarte bună aici. Meciurile la care joacă copiii mei le trăiesc destul de intens”, a declarat femeia pentru sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe