Probleme mari de sănătate pentru Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului: „Mi-e frică rău”

Bordei Radu 29.09.2022, 22:29
Probleme mari de sănătate pentru Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului: „Mi-e frică rău”

Fosta mare glorie a Rapidului, Rică Răducanu, trece iar prin momente dificile, din cauza problemelor de sănătate. Bărbatul de 76 de ani va trebuie să se opereze deși a încercat să evite cu disperare o nouă intervenție chirurgicală. De ce i-a fost frică nu a scăpat.

Rică Răducanu se pregătește de o nouă operație. „Mi-e frică, dar nu am ce să fac”

Fosta glorie rapidistă a primit vestea teribilă, după ce tratatamentele încercate nu au dat roade. Așa că rică va trebui să ajungă iar pe masa de operație. Răducanu s-a deplasat la cele mai importante centre de fizioterapie din Neptun și Mangalia, dar toate aceste proceduri nu au avut efect până la urmă.

Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă. Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație, a declarat Rică Răducanu, în exclusiviate pentru Ego.ro.

Rică Răducanu se confruntă însă și cu altă problemă de sănătate, tot la nivelul membrelor inferioare, fiind diagnosticat și cu gută:

Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă, ne-a mai declarat Rică Răducanu

Rică Răducanu, mesaj pentru Dan Șucu și Victor Angelescu

Rică Răducanu este dornic să se întoarcă în iarbă. Fostul mare portar al Rapidului și al naționalei României așteaptă, în orice clipă, șansa de a lucra, din nou, la clubul de sub Podul Grant. Într-o intervenție în exclusivitate pentru Playsport.ro, Tamango a subliniat dorința enormă pe care o are pentru a da, încă o dată, o mână de ajutor clubului din Giulești.

În anul centenarului, mi-aș dori să facem tuturor marea surpriză și să câștigăm campionatul. Suntem o echipa încă în formare și toți joacă cu mare ambiție contra noastră. Mi-ar plăcea să mă prindă centenarul și din postura de angajat al clubului, după atâția ani petrecuți în Giulești. Mă uitam și acum, înaintea partidei cu Mioveni, că nu prea mai există simboluri. Parca am fi un club fără istorie!

Sunt gata să fac orice, fiindcă Rapid e viața mea, tată! Și e păcat că viața trece și oamenii mor, iar poveștile lor mor odată cu ei. Dacă mi-aș dori să lucrez la Rapid? Da, sigur ca îmi doresc să fac parte din clubul Rapid, mi-aș dori să fiu un fel de consilier. Să pot lucra si vorbi direct cu fotbalistii, sunt sigur că aș putea aduce un mare plus valoare, a comentat Tamango