Probleme noi pentru Mirel Rădoi înaintea jocului cu FCU Craiova. Misiunea fostului selecționer se complică

George Drafta 01.12.2022, 00:10
Probleme noi pentru Mirel Rădoi înaintea jocului cu FCU Craiova. Misiunea fostului selecționer se complică

Mirel Rădoi are şi alte motive de dezamăgire în afara faptului că echipa sa a pierdut două puncte în finalul meciului împotriva Chindiei disputat marţi seară, la Ploieşti.

Antrenorul oltenilor se confruntă cu alte probleme de lot. În afara celor care i-au dat bătăi de cap înaintea disputei de pe arena „Ilie Oană”. Iar îngrijorarea fostului selecţioner este destul de mare având în vedere că alb-albaştrii se pregătesc pentru marele derby contra celor de la FC U Craiova 1948.

Primul absent în mod cert va fi Vladimir Screciu, cel care a fost eliminat în faţa târgoviştenilor după ce a primit două cartonaşe galbene în mai puţin de două minute. Iar el va pierde exact întâlnirea programată sâmbătă pe stadionul Ion Oblemenco. Tot din zona apărătorilor centrali va lipsi şi Valerică Găman.

El s-a accidentat în restanţa disputată în faţa revelaţiei ultimelor etape din Superligă. Şi sunt şanse mici să poată fi recuperat  pentru confruntarea din runda cu numărul 19 a primei ligi din România. Rădoi speră totuşi să primească o veste bună din partea staffului medical măcar în privinţa situaţiei lui Ivan Martic. Elveţianul a cerut şi el schimbare în duelul contra Chindiei, după ce s-a resimţit în urma unei lovituri primite.

Din cauza golului pirmit în minutul 90, oltenii au pierdut şansa de a urca pe podiumul campionatului
Din cauza golului pirmit în minutul 90, oltenii au pierdut şansa de a urca pe podiumul campionatului

Tună şi fulgeră din nou la adresa jucătorilor

Chiar dacă Martic va fi recuperat, el ar putea să nu mai primească minute şi sâmbătă din cauza faptului că Rădoi nu a fost mulţumit deloc de prestaţia sa. La fel cum a procedat atunci când „i-a tras pe dreapta” pe cei 4 jucători pe care i-a exclus din lot, acum mijlocaşul trebuie să aibă şi el emoţii după ce l-a enervat pe tehncianul de 41 de ani.

„Avem momente când jucătorii sunt nemulţumiţi că nu joacă. Când eşti nemulţumit, trebuie să fii capabil să joci 90 de minute. Cum a fost Ivan Martic în seara asta. Jucătorii trebuie să se antreneze să-mi demonstreze că pot juca 90 de minute. Când nu poţi să faci lucrurile astea, nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții, simplu.

E treaba lor dacă sunt obişnuiţi în alt fel. Nu suntem nici noi acum cu baghetă magică. Problemă cu problemă se vor rezolva. În iarnă vor fi schimbări, iar jucătorii vor fi evaluaţi. Lucrurile nu pot continua aşa”, a fost declaraţia lui Rădoi după remiza contra Chindiei.

 

Lot în piuneze

De când a preluat Craiova, Rădoi nu a fost deloc norocos în privinţa problemelor medicale din lotul său. A rămas şi fără Bancu, accidentat tocmai înaintea pauzei competiţionale cauzată de startul Cupei Mondiale din Qatar. Căpitanul a îngroşat lista accidentărilor de durată pe care se mai află şi numele lui Elvir Koljic.

În privinţa lui Arlauskis lucrurile sunt încă neclare, lituanianul lăsându-i locul în poarta lui Lazar marţi seară. Există însă şi un aspect pozitiv. Craiovenii se vor putea baza totuşi pe doi jucători în plus care îl vor ajuta pe Rădoi în alcătuirea 11-lui de start. Baiaram şi Mitrea vor reveni după suspendarea efectuată în partida de la Ploieşti.

Urmăriți Playsport.ro și pe