Probleme în Paradis pentru Borcea și Pelinel. Soția milionarului i-a zis „Gata!”

Gheorghiu Dan 01.08.2022, 08:33
Probleme în Paradis pentru Borcea și Pelinel. Soția milionarului i-a zis „Gata!”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii și au dezvăluit în urmă cu ceva timp că și-l doresc și pe al patrulea. Lucrurile s-au schimbat însă de atunci și se pare că acest lucru nu se va mai întâmpla în cele din urmă.

Cristi Borcea trebuie să își ia adio la visul de a mai avea un copil cu actuala soție

Valentina Pelinel a dezvăluit acum că a renunțat la această idee. Ea consideră că viața cu trei copii generează oricum destule provocări. De asemenea, soția lui Cristi Borcea a explicat cum a reușit să se mențină într-o formă fizică de invidiat după cele trei sarcini prin care a trecut și a mărturisit că apelează uneori și la ajutorul unor persoane specializate în îngrijirea copiilor.

Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi. Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor. Mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele. Dar m-am reapucat de sală, cam la două luni după fiecare sarcină.

Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme. O greutate la care eu mă simt cel mai bine.

Noi ne ocupăm de cei mici. Dar fiind niște persoane active și cu program profesional încărcat, am apelat și la ajutor specializat”, a spus Valentina Pelinel potrivit Fanatik.

Valentina Pelinel s-a răzgândit destul de brusc în această privință

Această veste ar putea fi considerată drept o lovitură pentru Cristi Borcea, care și-ar fi dorit foarte mult un al zecelea copil. În afară de cei trei pe care îi are cu Pelinel, fostul acționar de la Dinamo mare are alți 6 copii din căsătoriile sau relațiile anterioare.

De altfel, chiar actuala sa soție a subliniat acest lucru într-un interviu acordat în urmă cu mai mult timp. Se pare însă că a intervenit ceva între timp, care i-a schimbat optica asupra acestui subiect.

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nicio problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”, a spus la acel moment Valentina Pelinel.

Interesant de remarcat este că această veste vine la foarte scurt timp după ce fostul fotbalist al lui Dinamo Hristu Chiacu a dezvăluit că Borcea a avut o relație cu iubita sa. Pe vremea când el încă evolua în Ștefan cel Mare, adică în 2008. De asemenea, surse PlaySport afirmă că între Borcea și Pelinel au existat unele certuri în ultima perioadă.