Probleme pentru Andrei Miron după plecarea de la FCSB. Fundașul trece prin momente dificile

Robert Zanfir 29.09.2022, 20:07
Probleme pentru Andrei Miron după plecarea de la FCSB. Fundașul trece prin momente dificile

Andrei Miron (28 de ani) s-a despărțit oficial de Hapoel Haifa. Fostul fundaș al FCSB a jucat doar 9 partide în tricoul israelienilor.

Andrei Miron nu a rezistat nici măcar jumătate de sezon în campionatul din Israel. Fundașul central s-a despărțit de FCSB în iulie 2022, iar acum este în căutarea unei noi echipei. Conform anunțului celor de la Hapoel Haifa, românul ar fi cerut să plece din motive familiale. Totuși, se pare că plecarea jucătorului adus de Gigi Becali de la Botoșani ar fi fost forțată de israelieni din cauza numărului mare de străini din lot.

Probleme pentru Andrei Miron după plecarea de la FCSB. A plecat și de la Hapoel Haifa

„Andrei Miron a cerut să revină în România, pentru a fi alături de soția lui însărcinată. Îi mulțumim lui Andrei și îi dorim mult succes pe viitor!”, a comunicat Hapoel Haifa pe Facebook.

Anunțul echipei de pe locul 7 din campionatul israelian vine la doar o lună după ce Gigi Becali dezvăluia că jucătorul nu este deloc mulțumit de parcursul pe care a intrat cariera lui.

„S-a dus Miron în Israel și a zis că nu mai poate să suporte. Păi, bă, dacă ești fotbalist, vrei 20 de mii de euro pe lună, păi tu te antrenezi pe o oră jumătate sau două? Băi, muncește omul în construcții opt ore, bă! Ia treci și tu și muncește opt ore, bă”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro Arena.

Gafa cu Voluntari, decisivă pentru Andrei Miron

Gigi Becali i-a decis soarta fundașului imediat după remiza cu Voluntari, 2-2, din finalul sezonului trecut. Atunci, Miron a gafat la golul egalizator marcat din offside de Costin. Atunci, echipa lui Toni Petrea a dat cu piciorul unei șanse unice de a juca finala campionatului cu CFR Cluj, meci care ar fi putut pune capăt seriei de coșmar, de 7 ani fără titlu pentru roș-albaștri.

9 meciuri a disputat Andrei Miron la Hapoel Haifa
1 gol și o pasă de gol în 23 de meciuri a reușit Andrei Miron în ultimul sezon pentru FCSB
700 de mii de euro este cota lui Andrei Miron, conform transfermarkt.

Imediat cum am aflat că nu mai sunt dorit la echipă, am zis că cel mai bine pentru mine este să ne strângem mâna. Apoi, cum am semnat rezilierea, am și fost contactat de cei din Israel.

A fost o colaborare normală cu Gigi Becali, ca de la patron la jucător. În afară de momentul în care am semnat nu prea ne-am mai văzut. Am vorbit cu dânsul, în această perioadă, de două sau de trei ori. Acum, la final, nu am mai vorbit.

Este echipa dânsului, sunt banii lui, aduce pe cine vrea, dă afară pe cine vrea. Respect decizia, dar poate că am fost puțin supărat pentru că nu mă așteptam să vină așa, dintr-o dată, această plecare.

Nu neapărat că n-am mai fost dorit, mi s-a transmis că nu mi se va mai prelungi contractul și am înțeles din chestia asta că nu mai sunt dorit, astfel că am decis să reziliem. Am avut o relație bună cu MM Stoica”,
Andrei Miron, după despărțirea de FCSB.