Problemele lui Dani Alves sunt mult mai mari. Fotbalistul brazilian ar putea avea de suferit crunt

Pintilie Iosif 24.01.2023, 10:26
Problemele lui Dani Alves sunt mult mai mari. Fotbalistul brazilian ar putea avea de suferit crunt

Dani Alves, jucător cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, a fost arestat vinerea trecută, fiind acuzat că a agresat o femeie la finalul anului trecut.

Fostul fundaș dreapta de la FC Barcelona, Juventus și PSG este închis, după ce magistrații camerei 15 de la Tribunalul București au decis ca aceasta să nu poată fi eliberat e cauțiune.

Ce probleme are Dani Alves

Conform TV3, fostul fundaș brazilian a conformat că se afla în clubul respectiv, în seara în care, susține o femeie că a fost violată de acesta, însă el spune că a stat foarte puțin acolo.

Problema este că multe părți ale declarațeii lui sunt conradicții și chiar există dovezi care contrazic credibilitatea poveștii sale. Asta după ce au fost audiați mai mulți martori oculari.

Printre contradicții se numără și opinia lui Dani Alves despre legată de presupusa victimă. Inițial, acesta a spus că nu o cunoaște pe femeie, dar mai apoi și-a schimbat părerea și a spus că cei doi s-au văzut în club, însăă nu a existat contact între ei, iar mai apoi a schimbat iar declarația, spunând că ea l-a abordat pe el.

Mai mult, presa din Spania transmite că acesta a avut o atitudine foarte arogantă în fața instanțelor de judecată, considerând că nu merită să fie în ”boxa acuzaților”.

Presupusa victimă a renunțat la o eventuală compensație financiară din partea fostului fotbalist, astfel că pentru Dani Alves ecistă două variante: ori este vinovat și va face închisoare, ori este nevinovat.

Xavi, despre Dani Alves

Fostul său coleg și antrenor, Xavi, actualmente tehnician la FC Barcelona, a analizat situația prietenului său, despre care spune că este într-o postură în care nu ar fi trebuit să fie. În același timp, el și-a cerut scuze pentru o declarație greșită dată de el.

„Mă rănește să știu că Dani ar fi putut să facă așa ceva, dar pe un asemenea subiect trebuie să am o poziție clară. Ieri nu am fost inspirat cu declarațiile mele și îmi cer scuze.

Știu că vocea mea este foarte importantă, pentru că reprezint un club precum Barcelona. Îmi pare rău pentru ce am zis, nu a fost o zi plăcută pentru mine.

Declarațiile mele au fost interpretate greșit și nu am suficient de clar. Vreau să explic. Este un subiect delicat. Ieri am ignorat victim, dar vreau să spun clar că orice act de violență sau viol trebuie să fie condamnat, fie că este vorba despre Dani Alves sau despre altcineva. Sunt de partea victimei”, a spus Xavi, citat de Marca.

Urmăriți Playsport.ro și pe