Prodanca și Reghe de Italia s-au despărțit și ei! Cuplul care și-a spus adio tot pe internet

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.10.2021, 11:08

În fotbalul european se mai desfășoare în aceste zile o „poveste” asemănătoare celei trăite în ultima perioadă de Prodanca și Reghe în România. Unul dintre cele mai celebre cupluri este aproape de a se destrăma.

Wanda Nara și Icardi, Prodanca și Reghe ai Argentinei

Este vorba despre Mauro Icardi, atacantul argentinian al lui PSG, și Wanda Nara, cea care îi era și impresar fotbalistului. În presa din Argentina a apărut informația conform căreia cei doi s-au certat și sunt foarte aproape de o despărțire.

Această informație a fost întărită și de o serie de postări făcute de argentinianca de 34 de ani pe Instagram. Modelul a scris pe pagina sa mesajul: „O altă familie de care ți-ai bătut joc pentru o c***ă”.

Semn că Wanda are suspiciuni că fotbalistul de 27 de ani ar fi înșelat-o. Postarea respectivă ar fi fost ștearsă și retrimisă de mai multe ori, iar în cele din urmă a rămas pe pagina Wandei Nara.

Dacă formularea sa a fost puțin ambiguă și a lăsat loc de interpretări, ea a lămurit problema într-un mesaj trimis unei prietene de-ale sale. „M-am despărțit”, ar fi transmis aceasta.

Mai mult, Wanda nu îl mai urmărește pe Instagram pe soțul său de câteva zile. Cei doi sunt împreună din 2013 și au două fete.

Relația cu Wanda i-a provocat mai multe probleme pe plan sportiv lui Icardi de-a lungul timpului

În trecut, Wanda Nara a fost căsătorită cu Maxi Lopez, un bun prieten al lui Lionel Messi, dar și al lui Icardi. În momentul în care femeia l-a părăsit pe acela pentru Icardi, actualul atacant al lui PSG a intrat în dizgrația lui Messi.

Din acest motiv s-a speculat de foarte multe ori că Mauro Icardi nu a fost selecționat mai des la echipa națională a Argentinei. Acolo unde se știe că Messi „face legea”.

Mai mult, se pare că Icardi ar fi pe făraș și la Paris Saint-Germain. Iar unii fani și analiști speculează că tot acesta ar fi motivul. Presa catalană a anunțat că Sergio Aguero este dorit de Messi la vicecampioana Franței, iar în locul său pe Camp Nou ar urma să ajungă Icardi.

Și nu sunt singurele probleme pe care Wanda Nara i le-e creat lui Icardi de-a lungul timpului. Din postura de impresar al atacantului, ea a insistat ca argentinianul să nu își prelungească înțelegerea cu Inter Milano.

Și să plece din postura de liber de contract de pe Giuseppe Meazza. Fapt ce, în mod evident, l-a băgat pe soțul său în gura fanilor echipei italiene.

Wanda Nara este recunoscută ca fiind un fotomodel de succes la nivel mondial. Ea încântă de fiecare dată cu aparițiile sale publice sau din diferitele publicații pentru care pozează.