Amenințarea Anei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf! Se apropie momentul în care impresara va vorbi despre divorț

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.10.2021, 09:43
Amenințarea Anei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf! Se apropie momentul în care impresara va vorbi despre divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt implicați în poate cel mai de amploare scandal al anului în fotbalul românesc. Cei doi sunt extrem de aproape de a divorța, așa cum a anunțat chiar antrenorul Universității Craiova recent.

Decizia tehnicianului a venit în contextul în care el se află de mai mult timp într-o relație cu o altă femeie. Mai mult, Reghecampf chiar așteaptă și un copil de la aceasta.

Anamaria Prodan a anunțat că va lua în scurt timp o decizie referitoare la subiectul divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf

În acest context, Anamaria Prodan a anunțat că luni, 18 octombrie, va transmite decizia finală a sa și a familiei sale în legătură cu situația existentă între ei și Laurențiu Reghecampf.

Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf”, a scris agentul FIFA pe Instagram.

Anamaria Prodan a anunțat acest lucru după ce a negat vehement în mai multe rânduri faptul că ar divorța de antrenorul Universității Craiova. Ultima dată ea a susținut chiar că Reghecampf și-a sunat familia și a dat semne că totul ar fi bine. Iar un eventual divorț nu ar fi în realitate o variantă luată în calcul.

Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București. Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a spus Anamaria Prodan la Pro TV.

Cum vede Gigi Becali situația celor doi

Finanțatorul FCSB-ului a avut relații foarte bune atât cu Laurențiu Reghecampf, cât și cu Anamaria Prodan. Cu antrenorul a colaborat excelent în perioada 2012-2014. Atunci, echipa roș-albastră a câștigat două titluri în Liga 1 și a obținut performanțe notabile în cupele europene.

De asemenea, Becali a colaborat foarte bine și cu Anamaria Prodan, atât la capitolul vânzări, dar și achiziții de jucători. Relația dintre cei doi s-a rupt însă odată cu transferul lui Dennis Man la Parma.

Atunci, Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a fost „sărită din schemă”. Iar mutarea a fost intermediată în cele din urmă de Giovanni Becali. În acest context, Gigi Becali nu a dorit să comenteze subiectul divorțului celor doi.

Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a spus Becali potrivit ProSport.

Anamaria Prodan a primit cea mai dură palmă de la Reghe și Corina. Foto wow!