Progresul Spartac – Dinamo, cu spectatori. Unde se joacă prima partidă din noul sezon de Liga a 2-a

Bădulescu Silvian / 01.08.2022, 17:03
Progresul Spartac – Dinamo, cu spectatori. Unde se joacă prima partidă din noul sezon de Liga a 2-a

Progresul Spartac și Dinamo deschid noul sezon de Liga a 2-a. Inițial, partida era programată la Buftea, fără spectatori. Totuși, în urma ultimului anunț pe social media al „progresiștilor”, partida a fost mutată la Clinceni și se va disputa cu suporteri în tribune.

Progresul Spartac – Dinamo, cu spectatori

Joi, ora 18.00, este programat primul meci din noul sezon al ligii secunde. Progresul Spartac și Dinamo, două echipe din Capitală, se întâlnesc pe stadionul din Clinceni, într-o partidă televizată.

Inițial, meciul dintre cele două formații ar fi trebuit să se dispute la Buftea, fără spectatori. Totuși, pe social media, conducerea clubului din Luică a postat un anunț așteptat de suporterii celor două formații.

VICTORIE! După mai multe lovituri primite de Progresul legate de organizarea meciurilor în primele etape din Liga a 2-a, de la inabilitatea de a ne omologa propriul stadion, la vestea că derby-ul cu Dinamo s-ar fi putut juca cu porțile închise, în sfârșit primim o veste bună: clubul nostru a primit, acum câteva minute, aprobarea instituțiilor pertinente de a muta meciul Progresul Spartac – Dinamo București pe Clinceni Arena, unde se va juca cu spectatori!”

În aceeași zi, la o oră puțin mai târzie, echipele românești angrenate în Europa vor încerca să-și consolideze un avantaj în meciurile din turul III al UEFA Conference League.

 DDB, anunț de ultimă oră

Programul DDB a fost unul din factorii care au ținut în viață clubul, mai ales după retrogradare.

Totuși, cu câteva zile înainte de partida din prima etapă a ligii secunde, cu Progresul Spartac, în jurul echipei există mai multe semne de întrebare. Ultimul anunț al DDB, prin intermediul email-ului, notează câteva aspecte pozitive.

Iată cele mai importante lucruri:

1. În ultimele două săptămâni, din banii strânși de DDB, s-au virat către club 200.000 de lei. Din acești bani s-au achitat:

  • înscrierea în sezonul 2022-2023 al Ligii a 2-a;
  • facturile la toate utilitățile;
  • noul lot de echipament Macron.

2. A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006.

3. După câteva rezultate dezamăgitoare în meciurile amicale, Dinamo a reușit să lege trei victorii și să ne facă să privim cu mai mult optimism debutul oficial.”

De asemenea, din același email reiese faptul că la Dinamo vor ajunge, în perioada imediat următoare, jucători noi.

În ultimele zile, la Dinamo a fost prezentat un singur fotbalist: Dani Iglesias, venit din Slovacia.

Administratorul special ne-a transmis că în afara transferului mijlocașului central Dani Iglesias, urmează să fie aduși alți cinci jucători pe posturile deficitare.”

SURSĂ FOTO: Progresul Spartac ’44