Propunere de fuziune surpriză pentru salvarea lui Dinamo. “Așa poate să promoveze“

Octavian Vasilescu / 31.05.2022, 12:26
Propunere de fuziune surpriză pentru salvarea lui Dinamo. “Așa poate să promoveze“

Dinamo se află acum într-un moment foarte dificil după ce a retrogradat în Liga 2. Fost jucător în Ștefan cel Mare, Cristi Pulhac (37 de ani) propune o soluție salvatoare pentru echipă.

Pulhac este de părere că Dinamo ar trebui să fuzioneze cu celelalte două echipe care poartă acest nume, CS Dinamo și ACS FC Dinamo, care evoluează în Liga 4 București. Fostul fundaș este de părere că ar trebui să apară o echipă nouă, curată.

Pulhac propune o fuziune între cele 3 echipe Dinamo

Ne așteptam la situația asta, se vorbește de mult timp de asta, mai ales cu rezultaele care erau. Dinamo a mai avut încă o șansă, cu echipele care au retrogaradat direct în Liga 2. Meciul a fost tratat cu superficialitate. Sunt supărat, mă refer la meciul tur. Cred că Dinamo a tratat meciul foarte prost. Lincar l-a pregătit mult mai bine. Când tu câștigi un meci în trei luni de zile, era de așteptat.

Cu Torje am copilărit, a fost colegul meu de cameră. Nu am vorbit cu el. Poate o să ne întâlnim să spăm puțin de vorbă. Nici el nu avea cu cine. Nu există jucători care să decidă meciul.

Eu sper ca Dinamo să promoveze, cu toate că e foarte greu. Eu vorbesc fotbalistic. Situația financiară e foarte dificilă și e greu să revină în prima ligă. Ar trebui să se unească toate trei echipele, să o ia de jos și să revină în prima ligă”, a spus Pulhac, la Pro Arena.

VEZI AICI Cela mai tari imagini din Dinamo – Universitatea Cluj.

Dinamo merge în Liga 2

Dragoș Tescan (22 de ani) a deschis scorul în returul barajului Dinamo – Universitatea Cluj cu o execuție incredibilă.

Mijlocașul oaspeților a înscris un gol fabulos în „Groapă”, în minutul 17. Tescan l-a învins pe portarul Mihai Eșanu cu o minge lobată, expediată de la peste 25 de metri. Mingea „a mușcat” bara transversală, după care a picat în poartă.

Vlad Morar (28 de ani) a egalat pentru Dinamo în minutul 19. Gazdele n-au avut forța să mai înscrie vreun gol, astfel că din sezonul viitor vor evolua în eșalonul secund.

Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 la general, după ce a câștigat cu 2-0 în tur, pe teren propriu.

VIDEO Giani Kiriță, discurs dur la PlaySport Live

Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa.

Un club că Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Giani Kiriță, la Playsport Live.