Propunere suprinzătoare venită din partea consilierului lui Răzvan Burleanu: „Aș permite premierea echipelor”

Cosmin Olteanu 29.05.2023, 15:56
Propunere suprinzătoare venită din partea consilierului lui Răzvan Burleanu: „Aș permite premierea echipelor”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a făcut o propunere surprinzătoare.

Consilierul președintelui FRF este de părere că România ar trebui să permită echipelor să se premieze între ele, așa cum se întâmplă în Germania.

Propunere suprinzătoare venită din partea consilierului lui Răzvan Burleanu

Andrei Vochin spune că, în sportul românesc, ar trebui adoptată o lege similară cu cea din Germania, prin care echipelor să li se permită să se premieze între ele.

„Dacă ar depinde de mine să schimb o lege în țară, aș permite acestor echipe să fie premiate. Mă gândesc că nemții n-or fi proști, dacă permit acest lucru.

E de notorietate că în Germania există o lege. Mainz și Koln, ca să dăm exemplu ultima etapă din Bundesliga, au fost premiate de cei care aveau interes să-și apere corect șansele.

Da, să nu mai fie considerată mită. Dacă s-ar schimba legea, aș cere să fie citită aia din Germania. Aș propune să se creeze un cadru legal. Nu știu dacă se poate în România, nici nu m-am interesat. Dar am aflat sâmbătă de chestia din Germania și mi s-a părut în regulă. Să fie totul la vedere, plătind impozit pentru acei bani”, a declarat Andrei Vochin, pentru Fanatik.

Gigi Becali a fost trimis la închisoare, pentru că și-a premiat adversarii

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a fost condamnat la trei ani de închisoare, în iunie 2013, în dosarul „Valiza”. Omul de afaceri a fost acuzat de dare de mită, pentru faptul că le-a oferit 1.700.000 de euro jucătorilor de la U Cluj pentru a-i învinge pe cei de la CFR Cluj, formație cu care FCSB se lupta pentru titlul de campioantă în ultima etapă a sezonului 2007/2008. În final, CFR Cluj a câștigat acel meci și a fost „încoronată” cu titlul de campioană.

Urmăriți Playsport.ro și pe