Propunere surpriză pentru FCSB: ”Pe acel stadion ar trebui să joace ei!”

Gabriel Peneș / 05.04.2021, 23:54
Propunere surpriză pentru FCSB: ”Pe acel stadion ar trebui să joace ei!”

Propunere surpriză pentru FCSB: ”Pe acel stadion ar trebui să joace ei!”. Partida contra celor de la Craiova, 0-0, s-a disputat pe arena din Giurgiu. Arena Națională n-a mai putut găzdui întâlnirea din cauza unor probleme tehnice de ultimă oră. Gabi Balint, fostul mare internațional, nu înțelege de ce echipa lui Gigi Becali n-a ales un alt stadion ca gazdă a meciurilor „de acasă”.

Propunere surpriză pentru FCSB

Roș-albaștrii au fost nevoiți să-și găsească teren pentru a-și disputa meciurile „de acasă”. Propunere surpriză pentru FCSB. Aceasta, în contextul în care echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi Arena Națională. Deși era programat inițial pe cel mai mare stadion al țării, întâlnirea cu Craiova a fost mutată în ultima clipă. Motivul: o problemă tehnică apărută la arena ce va găzdui partide din cadrul Euro 2021.

FCSB anunță că partida cu CS Universitatea Craiova, de duminică seara, se va disputa la Giurgiu, pe Stadionul Marin Anastasovici. Această decizie a fost luată în urma unor probleme tehnice apărute la Arena Națională, care au făcut imposibilă disputarea partidei pe cel mai mare stadion din România”, a comunicat echipa roș-albastră.

Propunere surpriză pentru FCSB: ”Pe acel stadion ar trebui să joace ei!”
Propunere surpriză pentru FCSB: ”Pe acel stadion ar trebui să joace ei!”/Sursa foto: digisport.ro

”Pe acel stadion ar trebui să joace ei!”

Problema tehnică la Arena Națională a fost, se pare, coborârea cubului ce indică scorul. Conform gsp.ro, cubul a fost coborât de către cei care se ocupă de mentenanța stadionului, dar până la ora jocului nu a putut fi ridicat. Din această lună, stadionul va intra în gestiunea UEFA în vederea pregătirii meciurilor de la Euro 2021 ce vor avea loc pe Arena Națională.

În asemenea condiții, FCSB va fi nevoită să dispute în altă parte meciurile „de acasă” din play-off. Alegerea stadionului din Giurgiu nu e pe placul fostului mare internațional Gabi Balint (58 de ani). Componentul „generației de aur” are o altă propunere pentru echipa în culorile căreia a cucerit Cupa Campionilor. El consideră că stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari ar fi o „gazdă” mult mai potrivită pentru formația lui Gigi Becali.

Ce s-a întâmplat cu acest cub? L-au dat jos să-l șteargă de praf? Oamenii au lăsat cubul și gata. Acum nici n-au unde să joace. Nu înțeleg de ce FCSB nu joacă la Voluntari, unde e un teren bun, e și aproape de București. Baza de la Voluntari este foarte bună, gazonul este foarte bun. Nici nu trebuie să se plângă acum însă, pentru că sunt multe echipe fără stadion”, a declarat Balint, conform digisport.ro.