Protecție pentru Mirel Rădoi după rezultatele nefaste ale Universității Craiova. Conducerea și-a arătat susținerea pentru antrenor

Robert Zanfir 08.10.2022, 18:19
Protecție pentru Mirel Rădoi după rezultatele nefaste ale Universității Craiova. Conducerea și-a arătat susținerea pentru antrenor

Pavel Badea (55 de ani) spune că nu Mirel Rădoi (41 de ani) este vinovat pentru rezultatele sub așteptări ale Universității Craiova. Fostul mare jucător din Bănie avertizează că vor urma schimbări în lotul echipei lui Mihai Rotaru.

Un simplu foc de paie! Victoria mare cu Zorya Luhansk nu a avut multe ecouri în jocul Universității Craiova, după numirea lui Mirel Rădoi. Oltenii au o serie de rezultate inconstante, iar scaunul fostului selecționer pare să se clatine. Cel puțin asta susține chiar tehnicianul, care a amenințat cu plecarea după eșecul neașteptat cu FC Argeș. A fost 0-1 la Pitești, într-un meci din runda a 13-a.

Mirel Rădoi, apărat de Pavel Badea

În apărarea lui Mirel Rădoi sare și Pavel Badea. Directorul oltenilor pune tunurile pe jucători și chiar amenință că din iarnă vor urma „remanieri” ale lotului.

„Nu Mirel este problema, are dreptate. Este un profesionist, oltean. Unii s-ar putea să fie blazați și nepregătiți pentru performanță. În iarnă ar trebui să se ia măsuri de împrospătare a lotului, cu jucători care vor performanță. Cei actuali sunt blazați.

Este clar că Mirel nu se mulțumește cu locul 7,8,9. La ce condiții avem, ar trebui să fim mereu în primele 3. Anul ăsta ne lipsește ceva, și nu mă refer la factorul șansă. În play-off te duce valoarea, concentrarea, nu norocul. Dacă el spune asta, care are o imagine clară, eu sunt alături de el.

Din vară, parcă ne lipsește ceva, poate agresivitate, concentrare în ofensivă. Ajungem în fața porții, suntem aproape de a concretiza, dar nu e suficient. Dacă joci bine și pierzi nu poți face performanță.

Din ce văd, antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii, din păcate. El trebuie să le transmită asta celor care nu realizează că joacă la Craiova”, a declarat Pavel Badea, la Pro Arena.

Amenințările lui Mirel Rădoi, după eșecul cu FC Argeș

Universitatea Craiova a pierdut cu FC Argeș, 0-1, în runda a 13-a a Superligii. Imediat după meci, Mirel Rădoi a amenințat cu demisia. Totuși, antrenorul a pus și piciorul în prag și i-a avertizat pe jucători.

„O să încerc la starea pe care o am… A fost o repriză bună, chiar dacă nu am reuşit să marcăm. În repriza a doua nu mi-am recunoscut echipa. Nu ar trebui să încerce să ne analizeze. Sigur le vom face cadouri. Ştiam că punctul lor de referinţă este Garita. E incredibil. Am luat şi roşu. Dacă suntem proştii satului, aşa o să fim!

Nu aş vrea să îndrept atenţia doar pe cartonaşul lui Paul. E greu să înţeleg ce ar trebui să fac cu ei ca să găsim soluţii. Vom avea mari dificultăţi. Toate problemele noastre, astea vor fi. Chiar ar trebui să scriem pe tricouri UNICEF. Nu mai contează nimic acum.

Echipa nu e constantă. Acasă, având suportul fanilor, e mult mai uşor. Orice am face, ne învârtim la acelaşi lot de jucători. A rămas acelaşi. Lucrurile sunt clare. Poate o să fie un moment în care o să rămână un antrenor şi o să plece jucătorii. Sunt echipe care îţi oferă spaţii.

Noi încercăm să avem altă abordare. De spart nu s-a spart nimic, a fost o discuţie cu băieţii. În situaţia în care am fost acum, prefer să mă dau la o parte. Mai bine plec dacă nu îşi dau interesul. Nu avem ce să căutăm la un club atât de mare”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.

18 puncte după 12 meciuri jucate are Universitatea Craiova, care se află pe locul 6 din Superliga.

Urmăriți Playsport.ro și pe