Prunea nu s-a ferit să spună adevărul. De ce nu a mai ajuns la Craiova. ”Ai fi lucrat cu Șumudică?”

Alex Vartolomei 27.08.2023, 21:59
Prunea nu s-a ferit să spună adevărul. De ce nu a mai ajuns la Craiova. ”Ai fi lucrat cu Șumudică?”

Florin Prunea (55 de ani) a oferit primele reacții după negocierile eșuate cu patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu (55 de ani).

Fostul internațional a fost aproape de a ajunge la gruparea olteană, însă negocierile nu s-au finalizat cu succes, astfel că Prunea nu va mai merge la FCU Craiova.

„Am zis de aseară că până nu se semnează documentele, nimeni nu e sigur de nimic. Nu s-a întamplat nimic. Marius Șumudică a negociat contractul lui direct cu Adrian Mititelu, iar eu pe al meu, separat.Am spus din prima că vreau să lucrez cu Șumudică, atunci când m-a întrebat Mititelu. Nu m-a făcut să mă răzgândesc, am vrut să mă duc, dar a fost vorba de o singură clauză contractuală. Dânșii știu mai bine ce au de făcut, acolo ne-am împotmolit, să zic așa. Azi am purtat ultima rundă de negocieri și, din păcate, nu s-a legat. Telefonul meu e deschis, știți bine ce înseamnă Craiova pentru mine”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Marius Șumudică, despre negocierile cu Adrian Mititelu

Marius Șumudică și Florin Prunea ar fi urmat să vină împreună la FCU Craiova, în cazul în care negocierile purtate s-ar fi concretizat. Tehnicianul de 52 de ani a revenit cu precizări referitoare la negocierile pe care le-a avut cu finanțatorul oltenilor. Șumudică a considerat că oferta lui Adrian Mititelu nu a îndeplinit dorințele sale și, din acest motiv, răspunsul a fost negativ.

„Mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor. Nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele. Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a declarat Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe