PSG plătește 120 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Kylian Mbappe!

Octavian Vasilescu / 12.05.2022, 20:13
PSG plătește 120 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Kylian Mbappe!

PSG și-a făcut strategia pentru perioada de mercato din vară. Pe lista șeicilor din Paris se află atacantul Darwin Nunez (22 de ani), de la Benfica.

Conform cotidianului O Jogo, citat de Eurosport, PSG ar fi gata să ofere 120 de milioane de euro pentru transferul lui Darwin Nunez. Presa din străinătate anunță că șeicii au început deja să caute un înlocuitor pentru Kylian Mbappe (23 de ani). Vedeta de pe Parc des Princes se află în ultimele două luni de contract, iar din vară ar putea semna cu Real Madrid.

Darwin Nunez, dorit de PSG

Darwin Nunez are un sezon de vis la Benfica. Vârful din Uruguay a înscris 34 de goluri în 41 de meciuri oficiale. În UEFA Champions League, Nunez a înscris șase goluri în zece partide! Benfica a fost eliminată de finalista Liverpool, în sferturile de finală.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Darwin Nunez se ridică la 40 de milioane de euro. Atacantul mai are contract cu Benfica până în 2025.

Nunez și-a început cariera în Uruguay, la Penarol Montevideo. În 2019 a fost transferat de Almeria, care a plătit 13 milioane de euro în schimbul său. După un singur sezon, Benfica l-a cumpărat cu 24 de milioane de euro.

La Almeria, Nunez a înscris 16 goluri în 32 de meciuri oficiale.

Mbappe, aproape de Real Madrid

Real Madrid încearcă să-l ademenească pe Mbappe cu un salariu anual de 25 de milioane de euro! Campion mondial cu Franța în 2018, atacantul joacă din 2018 la PSG.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe se ridică la 160 de milioane de euro.

Starul francez a strâns 214 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 167 de goluri și a livrat 84 de pase decisive.

Pentru echipa națională a Franței, Mbappe a înscris 26 de goluri în 54 de apariții.

Benzema vrea să joace cu Mbappe la Real Madrid

Benzema a spus că se înțelege foarte bine cu Mbappe și ar vrea să fie coleg cu el și la echipa de club, nu doar la națională.

Îmi place să joc cu Mbappe în echipa națională și mi-ar plăcea să joc cu el și la nivel de club. Cred că am marca de două ori mai multe goluri sau chiar de trei ori mai multe!

Avem o conexiune grozavă în echipa națională pentru că fiecare știm ce va face celălalt. De exemplu, amândurora ne place să mergem la stânga, dar nu vom fi niciodată amândoi acolo în același timp”, a spus recent Karim Benzema.