Puteau să-l dea cu 2 milioane, acum s-ar mulțumi și cu 500.000 de euro. Ce jucător a scos la vânzare CFR Cluj

Gabriel Eșanu 09.01.2021, 21:07
Puteau să-l dea cu 2 milioane, acum s-ar mulțumi și cu 500.000 de euro. Ce jucător a scos la vânzare CFR Cluj

CFR Cluj a dominat fotbalul românesc în ultimii ani, iar Billel Omrani a fost unul dintre cei mai importanți jucători în mandatul lui Dan Petrescu. Francezul de 27 de ani a fost golgheterul ardelenilor, atât în campionat, cât și în Europa League. Mai multe cluburi importante au încercat să îl transfere. A fost inclusiv o ofertă clară din partea celor de la Celtic Glasgow. Clujenii ar fi putut încasa minimum două milionae de euro pentru Omrani, dar au decis să își păstreze jucătorul. Iar acum cu siguranță regretă.

Billel Omrani a avut oferte de la Celtic Glasgow. În urmă cu aproximativ un an era cotat la 3,7 milioane de euro

În actualul sezon, Billel Omrani a avut probleme cu lipsa de formă, dar și cu accidentările. Iar Gabriel Debeljuh a devenit titular incontestabil în ofensiva campioanei. În plus, francezul mai are contract doar până în vara acestui an, iar șansele de a se ajunge la un acord de prelungire sunt minime. În aceste condiții, CFR Cluj și-a micșorat considerabil pretențiile. Ardelenii ar fi dispuși să îl cedeze pe Omrani cu doar 500.000 de euro în această iarnă, scrie Fanatik.ro.

„Omrani e în continuare cu mici probleme. E o accidentare destul de nemaiîntâlnită. E o desprindere a unui muşchi de pe os, e cicatrizat, dar încă mai simte dureri. Pentru a evita riscul unei recidive, recuperarea decurge încet. E ok acum, dar se evită intrarea lui în ritm normal pentru a se evita o agravare. Totul depinde de ce simte el la recuperare. Medicina merge până într-un punct, după care tu eşti cel mai bun doctor. Eu cred că-l putem vedea la începutul anului viitor (n.r. Bilașco se referă la anul 2021, declarația era făcută în 2020)”, declara Marius Bilașco în urmă cu o lună.

Dar cei de la CFR Cluj nu își fac speranțe prea mari că vor mai scoate ceva de pe urma lui Omrani. Asta pentru că francezul nu este încă refăcut complet, iar echipele interesate vor prefera să îl ia gratis, la vară. Fost jucător al lui Olympique Marseille, Billel Omrani a semnat pentru CFR Cluj în octombrie 2016. În urmă cu un an, Transfermarkt.de îl cota la 3,6 milioane de euro. Cota acestuia a scăzut în ultima perioadă și a ajuns la două milioane de euro. La CFR Cluj, Omrani a jucat 156 de partide, a marcat 37 de goluri și a dat 29 de pase decisive. Are și două selecții pentru reprezentativa U19 a Franței.

Urmăriți Playsport.ro și pe