Rădoi e față în față cu istoria la Craiova. Sorin Cârțu pune presiune pe antrenor și jucători înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva

Gabriel-Alexandru Ioniță 17.08.2022, 19:45
Rădoi e față în față cu istoria la Craiova. Sorin Cârțu pune presiune pe antrenor și jucători înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva

Mirel Rădoi are șansa de a realiza cea mai importantă performanță a celor de la CSU Craiova, din 2013 până în prezent. Cel puțin așa susține Sorin Cârțu, președintele clubului din Bănie. Fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima” a ținut să sublinieze cât de importantă este „dubla” cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

Mirel Rădoi ar putea intra rapid în istoria celor de la CSU Craiova

Cârțu consideră că este un moment crucial pentru istorie acestui club. Și a dorit să îi facă și pe antrenori și pe jucători să conștientizeze acest lucru. El este de părere că șansele la calificare sunt egale înaintea manșei tur de pe „Ion Oblemenco”, dar crede că motivația și determinarea jucătorilor lui Mirel Rădoi pot face diferența.

Este cel mai important moment al Universității Craiova și nu doar din sezonul acesta, ci din tot istoricul echipei din 2013 încoace. Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice și jucătorilor, care trebuie să conștientizeze fiecare secundă din această dublă. Putem să face niște lucruri deosebite, dacă se realizează această responsabilizare.

Consider că șansele sunt 50-50, având în vedere că forțele sunt apropiate. Ei joacă într-un fel o șansă la gloria sportivă și financiară, toate sunt în avantajul lor. Știu că tot sacrificiul din aceste două partide va fi răsplătit, dar nu doar asta trebuie să îi ghideze. Este cea mai mare performanță pe care ar putea să o facă în această perioadă. Suntem aproape și trebuie să vedem că se dă absolut totul pentru a rezolva acest lucru”, a spus Sorin Cârțu potrivit fanatik.ro.

Cum a prefațat fostul selecționer duelul cu echipa israeliană

Mirel Rădoi a susținut miercuri conferința de presă premergătoare meciului tur cu Hapoel Beer Sheva. Cu această ocazie, antrenorul lui CSU Craiova a ținut să sublinieze faptul că israelienii au un ritm foarte bun de joc în această perioadă a sezonului.

„Va fi o partidă destul de intensă, ambele echipe joacă un fotbal deschis şi spectaculos. Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc. E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpâni.

Vom vedea cum îi vom contracara. Au şi ei zone vulnerabile şi pot fi surprinşi. Informaţii avem, important e să fructificăm toate momentele lor de slăbiciune. Meciul este foarte important, pentru că poate însemna după atâţia zeci de ani participarea noastră în cupele europene”, a spus Mirel Rădoi.

CITEȘTE ȘI Clauza nemaivăzută pe care Mirel Rădoi o are în contractul cu Universitatea Craiova. „Altfel, pică înțelegerea”