Radu Banciu, atac fără precedent la Dennis Man. Ce a putut să spună jurnalistul despre noul fotbalist al Parmei

Marian Cărăvan 28.01.2021, 20:23
Radu Banciu, atac fără precedent la Dennis Man. Ce a putut să spună jurnalistul despre noul fotbalist al Parmei

Radu Banciu nu s-a putut abține și și-a spus punctul de vedere despre transferul lui Dennis Man la Parma. Jurnalistul l-a desființat pe golgheterul campionatului. Nu îi precede un viitor prea strălucit în Serie A. Radu Banciu, atac fără precedent la Dennis Man.

Radu Banciu, atac fără precedent la Dennis Man

Transferul lui Dennis Man la Parma a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte din sportul românesc în ultimele zile. O adevărată „telenovelă” cu final fericit pentru Gigi Becali, care spune că va încasa 13 milioane pentru „perla” sa. La care se adaugă și bonusuri. Jurnalistul Radu Banciu nu crede că suma de transfer este cea reală. Mai mult decât atât, îl desființează pe golgheterul Ligii 1. Radu Banciu, atac fără precedent la Dennis Man.

Nu pot să cred că o asemenea sumă e reală. FCSB e singurul club de fotbal din lume care anunţă, prin vocea patronului său, sume care nu există. În ziua de azi poţi să iei împrumut, cu plată eşalonată, dar nu dă nimeni 15 milioane pe un jucător necunoscut.

Ne intrigă puţin această informaţie puţin fiabilă. El nu valorează niciun sfert din suma asta. El, pe praful ăsta, valorează doar 1,5 milioane de euro. De unde să dai, mă, 12 milioane de euro pe praful ăsta? În fotbalul românesc se minte, cifrele sunt de obicei umflate”, a spus jurnalistul.

Radu Banciu, atac fara precedent la Dennis Man
Radu Banciu, atac fara precedent la Dennis Man

„Dennis Man n-are nici măcar 1% șanse”

Radu Banciu îl desființează pe Dennis Man, după transferul golgheterului Ligii 1 la Parma, în Serie A.

Am văzut azi imaginea cu Dennis Man pupând fularul ăla în culorile Parmei, erau nişte grajduri în spate. Mare transfer… Dar trebuie să suflăm şi în iaurt”, a spus jurnalistul, în stilul caracteristic.

Ce șanse are Dennis Man să se impună la Parma? Radu Banciu e tranșant. Atac fără precedent la Dennis Man.

După părerea mea, Dennis Man nu are nici 1% şanse să reuşească în fotbalul mare. Lucrurile sunt evidente, nu există niciun jucător din România care să fie titular într-o echipă serioasă din străinătate. Preţul corect pentru Man e 12 milioane? Categoric nu!

Nu va face purici acolo, va fi împrumutat prin Turcia sau Belgia, campionate din astea unde poţi scoate capul. Stanciu e lider de echipă în Belgia, dar nu e un fotbalist pentru campionatele mari din Europa”, a mai punctat Banciu, la Look Sport.

Dennis Man s-a transferat la Parma, acolo unde va face echipă cu fostul adversar din Liga 1, Valentin Mihăilă. Cei doi români vor avea misiunea de a revitaliza atacul italienilor și de a ajuta gruparea de pe Ennio Tardini să rămână pe prima scenă a fotbalului italian.

Cu cele 13 milioane de euro plătite inițial, la care se adaugă alte 2 milioane în funcție de unele performanțe, Man devine cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Precedentul record era deținut de Nicușor Stanciu, vândut de FCSB la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe