Super-Man de România! Prima imagine cu Dennis Man la Parma. Cum s-a pozat jucătorul

Marian Cărăvan 28.01.2021, 16:33
Super-Man de România! Prima imagine cu Dennis Man la Parma. Cum s-a pozat jucătorul

A dat Gigi Becali lovitura pe piața transferurilor. Marele transfer al iernii s-ar fi făcut! FCSB îl vinde pe golgheterul campionatului. Dennis Man ajunge în Serie A, la Parma, o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării.

Marele transfer al iernii s-ar fi făcut! Dennis Man ajunge în Serie A

UPDATE: Dennis Man a ajuns în Italia și s-a fotografiat cu un fular ce are inscripția noii sale echipe.

Dennis Man a ajuns în Italia
Dennis Man a ajuns în Italia

În ultimele zile, transferul lui Dennis Man la Parma a fost un subiect intens dezbătut. Au fost negocieri dure pentru „perla” lui Gigi Becali, care a ținut la preț. Până la urmă, se pare că mutarea e pe ultima sută de metri. Marele transfer al iernii s-ar fi făcut. Dennis Man ajunge în Serie A. Spune asta chiar patronul FCSB. Gigi Becali a dezvăluit în urmă cu puțin timp că îl pierde pe golgheterul campionatului. Dar va câștiga sigur 13 milioane de euro. S-a vorbit și de 12 milioane, sumă achitată în rate, timp de doi ani și jumătate. Dennis Man urmează să aibă un contract pe cinci ani la Parma, formație care luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării din Serie A.

Suma este 13 milioane de euro, nu pot să vă spun mai mult. Ieri era vorba despre 15 milioane, iar acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu două milioane, Man va juca duminică pentru Parma Va avea un salariu de aproape 1 milion de euro pe an și va semna pe patru sezoane și jumătate.

La ora asta, contractele sunt semnate, sunt oficiale. Totul s-a pus pe hârtie, patronul lor n-a schimbat nimic. Mai trebuie să semneze Man”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Totodată, patronul FCSB a dat de înțeles că a renunțat la scrisoarea de garanție bancară pe care voia să i-o ceară lui Tanner Krause, finanțatorul american al celor de la Parma. Acesta s-ar fi simțit jignit când a aflat de doleanța lui Gigi Becali.

Marele transfer al iernii s-ar fi facut! Dennis Man ajunge in Serie A
Marele transfer al iernii s-ar fi facut! Dennis Man ajunge in Serie A

De ce a cerut Gigi Becali scrisoare de garanție bancară pentru transferul lui Dennis Man la Parma

Finanțatorul FCSB voia să se asigure că îi vor intra banii în cont și că nu va lua țeapă dacă îi dă drumului lui Dennis Man la Parma, fără o scrisoare de garanție bancară.

Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate, nu am nicio problemă, poate să fie și în trei ani, numai că vreau o scrisoare bancară, pentru că ei sunt pe loc retrogradabil și e posibil ca Parma să intre în faliment și nu mai iau niciun ban.

Dacă bagă societatea în faliment, la revedere bani. Așa că am cerut o garanție bancară. A zis că nu se practică așa ceva, dar eu nu vreau dacă nu am garanția asta”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Toate par a se fi rezolvat între timp, iar Dennis Man își va face bagajele pentru Italia. Marele transfer al iernii s-ar fi făcut. Dennis Man ajunge în Serie A.

13 milioane de euro primește Gigi Becali pentru Dennis Man. La această sumă, Dennis Man devine cel mai scump transfer din istoria României. Precedentul record era deținut de Nicușor Stanciu, vândut de FCSB la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe