Radu Drăgușin are de unde alege dacă pleacă de la Juventus! Impresarul a dezvăluit cu cine negociază: „M-am întâlnit cu președintele!”

Giosanu Catinca / 22.06.2021, 12:12
Radu Drăgușin are de unde alege dacă pleacă de la Juventus! Impresarul a dezvăluit cu cine negociază: „M-am întâlnit cu președintele!”

Gruparea din Torino este pregătită să îl vândă pe Radu Drăgușin. Jucătorul în vârstă de 19 ani nu își face griji pentru sezonul următor. Internaționalul român are de unde alege dacă pleacă de la Juventus. Cel care îl impresariază pe tânărul care a refuzat participarea la cantonamentul preolimpic a dezvăluit cu cine negociază în acest moment. Despre ce formație este vorba?

Radu Drăgușin are de unde alege dacă pleacă de la Juventus!

Fundașul central al lui Juventus, Radu Drăgușin, a impresionat prin prestațiile sale. Tânărul fotbalist român, care este al cincilea fundaş central al echipei, după Chiellini, Bonucci, De Ligt şi Demiral, a avut extrem de multe oferte, iar unele dintre cluburi încă sunt interesate de serviciile sale.

Luna trecută, agentul Florin Manea a declarat că nu se pune problema unui împrumut şi că Radu Drăguşin va continua la Juventus şi din vară.

Tentațiile financiare din alte părți au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, chiar acum câteva zile am vorbit cu directorul sportiv de acolo și m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut. Nu se pune problema. L-au vrut și Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise.

Are 19 ani, au fost mai mulți factori care au determinat ca el să continue la Juventus. E crescut acolo, ni s-au dat niște garanții că se va conta pe el, că i se va da șansa să demonstreze că merită să fie la Juventus. Verbal, că nu poate să dea nimeni asta în scris. 10-15 meciuri acolo, depinde de el.

Acum, în momentul de față este al 5-lea fundaș central, la anul va fi al 4-lea. Poate Chellini se va lăsa, să vedem… va fi mult mai expus, de anul viitor va fi luat în calcul. Va merge în pregătire cu echipa mare.”, a transmis Florin Manea.

Impresarul a dezvăluit cu cine negociază: „M-am întâlnit cu președintele!”

Acum însă, impresarul a spus despre Drăgușin că ar putea fi împrumutat în această vară, existând deja oferte pentru acesta.

Am fost în Italia acum două săptămâni și am vorbit cu cei de la Juventus. Ei nu vor să-l împrumute acum, ceea ce e normal. Până nu-l vede Allegri la pregătire nu se întâmplă nimic. Parcă pe 15 iulie o să fie reunirea. Antrenorul vrea să vadă lotul, iar după aceea va fi o discuție și va zice «Mă bazez pe tine» sau «Anul acesta nu cred că…». Noi ne dorim să continue la Juventus, dar vrem să joace.

Sunt multe echipe interesate, precum Cagliari, Genoa sau cluburi din Anglia. Ne-am întâlnit cu președintele lui Cagliari, a vorbit cu noi și a încercat să ne convingă. I-am zis «Deocamdată, nu e vorba că nu vrem noi, ci că nu dorește Juventus». A rămas să vorbim.”, a explicat impresarul internaționalului de tineret, conform gsp.ro.