Radu Drăgușin, dorit lângă Cicâldău și Moruțan la Galatasaray! Turcii au dezvăluit negocierile: ce pretenții are fundașul român pentru a semna

Marian Cărăvan / 01.08.2021, 10:52
Radu Drăgușin, dorit lângă Cicâldău și Moruțan la Galatasaray! Turcii au dezvăluit negocierile: ce pretenții are fundașul român pentru a semna

O tripletă românească la Galatasaray? Este un scenariu vehiculat în presa din Turcia în această perioadă. Radu Drăgușin este dorit lângă Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Turcii au dezvăluit negocierile și ce pretenții are fundașul lui Juventus pentru a semna.

Radu Drăgușin, dorit lângă Cicâldău și Moruțan la Galatasaray!

Radu Drăgușin, fundașul în vârstă de 19 ani al celor de la Juventus, se află în vizorul turcilor de la Galatasaray. Nu a fost însă de la bun început opțiunea principală pentru clubul de pe malul Bosforului. Conform presei din Turcia, Galatasaray l-a dorit pe Japhet Tanganga, de la Tottenham, însă negocierile s-au blocat. În aceste condiții, Galatasaray s-a orientat către Radu Drăgușin, pe care îl urmărește de ceva timp.

Potrivit Takvim.com, clubul turc urmează să îi contacteze în curând pe cei de la Juventus și să înceapă negocierile. Sursele jurnaliștilor spun că Radu Drăgușin are o singură pretenție. Vrea să meargă la o echipă unde să poată juca în mod constant, deoarece e conștient că îi va fi dificil să prindă prima echipă la Juventus. Practic, tânărul fotbalist român le transmite turcilor că ar semna dacă i s-ar oferi șansa de a juca, nu doar pentru a face act de prezență la meciuri. Dacă mutarea se concretizează, Radu Drăgușin ar deveni coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, acesta din urmă urmând să semneze contractul cu Galatasaray.

Radu Dragusin, dorit langa Cicaldau si Morutan la Galatasaray
Radu Dragusin, dorit langa Cicaldau si Morutan la Galatasaray

Rămâne Radu Drăgușin la Juventus?

Sezonul trecut Radu Drăgușin a făcut pasul la prima echipă a lui Juventus Torino. Cel care l-a promovat a fost legendarul Andrea Pirlo. Antrenorul italian a avut încredere în tânărul fundaș român și l-a folosit în 4 partide iar acesta nu a dezamăgit. În urma prestațiilor bune Drăgușin a primit mai multe oferte de transfer. RB Leipzig, Wolfsburg, Newcastle United și Crystal Palace sunt câteva dintre echipele care și-au arătat interesul pentru fundașul român.

În ciuda ofertelor primite Drăgușin nu a dorit să plece de la Torino. Bianconerii i-au oferit lui Drăgușin prelungirea contractului până în iunie 2025. Jucătorul român și-a arătat atașamentul față de clubul torinez prin declarațiile făcute pe rețelele de socializare după semnarea noului contract cu „Bătrâna Doamnă”.

Abia așteptam să semnez noul contract cu echipa care a încrezut întotdeauna în mine. În primul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost mereu aproape, și tuturor celor care m-au ajutat să cresc zilnic.

Acum este timpul să demonstrez și să materializez încrederea pe care clubul a avut-o în mine”, a scris Drăgușin, pe contul său de Instagram.

Radu Drăgușin, 19 ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro.