Raiul lui Borcea și al lui Pelinel, zguduit de un secret ieșit la iveală

Giosanu Catinca / 15.08.2021, 07:45
Raiul lui Borcea și al lui Pelinel, zguduit de un secret ieșit la iveală

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, și Valentina Pelinel, soția omului de afaceri, trec prin momente neplăcute. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de mai bine de șase ani! Borcea are o familie frumoasă alături de fostul fotomodel. La un moment dat, acesta a declarat că mai vrea un copil cu soția lui. Zilele trecute însă, nevasta lui Borcea a primit o lovitură de proporții!

Vremuri grele pentru Valentina Pelinel

Valentina Pelinel are probleme serioase. Frumoasa blondină s-a trezit  cu conturile blocate. Totul, după ce a fost executată silit de o bancă. Câte sute de mii de euro e datoare soția lui Cristi Borcea și cui aflați din paragrafele următoare.

Surse aproapiate Valentinei Pelinel susțin că soția lui Cristi Borcea are câteva sute de mii de euro. În trecut, Valentina Pelinel a avut o relație amoroasă cu Cristian Boureanu.

Cei doi au decis să pună capăt relației după nouă ani. Deși, frumoasa blondină și-a refăcut viața alături de Cristi Borcea, aceasta este încă legată de fostul partener.

Mai precis, pe vremea câd cei doi formau un cuplu, Valentina Pelinel l-a ajutat pe Cristian Boureanu să ia niște împrumuturi de la bancă. Aceasta a girat cu proprietăți, dar nu a mai plătit ratele în timp. Astfel, a ajuns să fie executată silit de o bancă.

Soția lui Cristi Borcea, executată silit de o bancă

Pentru că nu și-a recuperat prejudiciul, banca a vândut datoria către o instituție de recuperare a creanțelor. Datele apărute în spațiul public arată că Judecătoria Sectorului 3 București a admis astfel cererea de încuviințare a executării silite pentru Valentina Pelinel.

În cazul blondinei, executorii judecătorești încearcă acum să recupereze parțial o sumă de 683.000 de euro, transmite playtech.ro

Oamenii legii încearcă să rezolve situația prin vânzarea unui teren de 5000 de metri pătrați, intravilan, care a fost evaluat la suma de 280.000 de euro. Este doar o parte din banii pe care trebuie să-i dea înapoi băncii, care se ridică la 683.000 de euro.

Până atunci însă, Valentina își vede de treabă și se ocupă de hotelurile lui Cristi Borcea de la Timișoara și de pe litoral.

”A fost o femeie care a luptat foarte mult”

În emisiunea lui Denise Rifai, Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu actuala sa soție.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, povestea Cristi Borcea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.