Raluca Zenga, din Dubai: ”Am mintea împrăștiată”. Mai este loc de împăcare cu Walter? 

Radu Bordei 25.01.2021, 13:53
Raluca Zenga, din Dubai: ”Am mintea împrăștiată”. Mai este loc de împăcare cu Walter? 

Raluca suferă după despărțirea de Zenga. Toată lumea a fost surprinsă, la finalul anului trecut, să afle că perechea Walter și Raluca Zenga s-a destrămat. Cei doi păreau să aibă o relație solidă, bazată pe respect și dragoste și reprezentau un model pentru foarte multe cupluri. Cu toate acestea, lucrurile nu au evoluat într-o direcție fericită pentru cei doi parteneri. Iar Walter (60 ani) și Raluca (39 ani) au decis că nu mai are rost să își continue căsnicia.

Anunțul a fost făcut de antrenorul italian, în octombrie, iar de atunci Raluca a avut foarte puține ieșiri publice. Până în acest moment, când o postare pe contul de Instagram a atras atenția urmăritorilor.

Raluca suferă după despărțirea de Zenga

În postare, Raluca apare alături de fiica ei, Samira, pe o plajă lângă Dubai, acolo unde locuiește. Iar mesajul a fost apreciat de foarte mulți fani.

„Am mintea împrăștiată în atâtea direcții, plină de griji, dar prezența copiilor vine cu o energie care mă ține cu picioarele pe pământ. Preocuparea pentru o scoică, pentru modul cum zboară un pescăruș, acesta este darul unui copil. Îți amintește că trebuie să vezi plăcerea din acel moment. Grijile dispar, ce contează este să trăiești momentul, să vezi frumusețea momentului” a fost mesajul postat de frumoasa blondă.

Urmăritorii Ralucăi au întrebat-o dacă încă resimte durerea după terminarea unei relații de 14 ani, una în care a fost foarte fericită. Fosta doamnă Zenga nu a făcut până acum nicio declarație oficială legată de motivele care au dus la destrămarea căsniciei cu fostul mare portar italian.

Familia Zenga nu mai este împreună

Zenga a fost cel care a inițiat divorțul

Walter Zenga a fost cel care a avut inițiativa divorțului. Cel puțin, așa a reieșit din mesajul postat de antrenor la începutul lunii octombrie. Walter a anunțat despărțirea de femeia care îi fusese aproape timp de 14 ani.

Viața este plină de surprize, nu mi-am dorit să ajungem aici. Dar relațiile noastre s-au răcit de ceva timp. Soția mea s-a schimbat radical, de aceea va merge pe drumul ales de una singură. Eu nu o mai recunosc, a motivat Zenga decizia

Zenga nu a oferit niciodată motivele care au dus la această ruptură, dar a lăsat de înțeles că Raluca a fost cauza. „I-am oferit prea multă libertate” a mai declarat italianul, înainte să depună actele de divorț. Femeia nu a oferit nicio replică și divorțul a mers mai departe.

Walter Zenga nu o duce bine nici pe plan profesional. Încă nu și-a găsit un nou angajament, deși a negociat, la un moment dat și cu Craiova. Italianul nu s-ar opune niciodată întoarcerii în Liga 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe