Rămâne Adi Popa la CSA Steaua? Fotbalistul și-a schimbat decizia. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 08.03.2023, 15:27
Rămâne Adi Popa la CSA Steaua? Fotbalistul și-a schimbat decizia. EXCLUSIV

Una dintre vedetele de la CSA Steaua, Adrian Popa, rămâne fără contract la finalul acestui sezon. Fotbalistul de 34 de ani a vorbit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, despre drumul pe care o va lua din vară.

Adrian Popa vrea să rămână la CSA Steaua

Chiar dacă echipa nu va promova, Adrian Popa vrea să rămână la CSA Steaua. Acesta spune însă că decizia nu ține doar de el, ci și de intențiile clubului.

Mai mult, ”motoreta” vrea să îți încheie cariera la echipa din Ghencea. Întrebat despre o eventuală revenire în prima divizie, Popa spune că ia totul pas cu pas.

”Eu am spus-o de când am venit aici și nu-mi schimb părerea. Îmi doresc să-mi închei cariera aici, dar nu ține numai de mine.

(n.r. crezi că poți reveni în prima ligă?) Iau totul pas cu pas, mă gândesc doar la cum să fac să fiu cât mai bun. Trebuie să fiu sănătos în primul rând și să am evoluții cât mai bune meci de meci, iar la final, când se va termina sezonul, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Adrian Popa, în exclusivitate pentru Playsport.

În urmă cu două luni, Adrian Popa recunoștea că se gândește la plecarea de la CSA Steaua, fiind supărat că, deși i s-a promis că echipa va promova, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Mi se termină contractul la vară și probabil că, dacă nu vor vrea să promoveze, am și eu o vârstă, nu știu de ce aș mai sta dacă nu se va dori promovarea. Eu am venit aici ca să promovez și promisiunile erau că se va putea chiar din primul an.

La anul, cele două echipe din Liga 1 care vor pica își vor dori să revină și va fi o luptă și mai aprigă. Anul trecut am avut Petrolul și Hermannstadt, iar anul acesta am scăpat de cele din Liga 1, am rămas doar noi”, a declarat Adi Popa, la Digi Sport.

18 meciuri, șase goluri și trei pase de gol a adunat Adrian Popa în acest sezon din liga a doua.  A ajuns la CSA Steaua în septembrie 2021, venind de la Academica Clinceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe