Talpan, aplaudat de fanii CSA Steaua! „Aseară nu am dormit, nu pot să mai dorm. Mi-e scârbă să fie în jurul meu incompetenți!” Ce a spus la ieșirea din sala de judecată

Bogdan Solomon 02.03.2023, 13:41
Talpan, aplaudat de fanii CSA Steaua! „Aseară nu am dormit, nu pot să mai dorm. Mi-e scârbă să fie în jurul meu incompetenți!” Ce a spus la ieșirea din sala de judecată

Florin Talpan s-a bucurat de o primire cu totul și cu totul specială la finalul celui de-al doilea termen al procesului ce are ca obiect palmaresul Stelei, disputat de CSA Steaua și FCSB. Și tot cu acest prilej i-a atacat fără menajamente pe colegii din cadrul clubului pe care îl reprezintă.

Florin Talpan, aplaudat de fanii CSA Steaua după un nou termen în procesul pentru palmares

La ieșirea din sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, juristul „militarilor” a fost întâmpinat cu aplauze de ultrașii prezenți special pentru a-l asigura de toată susținerea lor. A urmat apoi un discurs într-o notă optimistă cu privire la verdictul așteptat pe 16 martie, precum și o adevărată tiradă la adresa oamenilor care conduc destinele CSA-ului.

Potrivit acestuia, tendința celor de mai sus – etichetați drept „incompetenți” – de a nu lua atitudine public pe marginea subiectului ține nu doar de lipsa informațiilor, ci și a pregătirii necesare. În plus, Talpan a afirmat răspicat că echipa Armatei ar putea promova pe prima scenă a fotbalului românesc în cazul în care conducerea l-ar susține în demersul său.

„A fost bine, vă dați seama, suntem mulți, e un dosar foarte greu, presiunea e foarte mare, dar am încredere că voi câștiga pentru că știți foarte bine că în tot ceea ce am făcut până acum am pus foarte mult suflet. Eu zic că voi câștiga, pentru că FCSB nu are cum să fie continuatoarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua și să dețină palmaresul, este un club fondat în anul 2003.

Am și depus la dosar două adrese semnate de către Ministrul Sportului în care chiar ei spun lucrul acesta. Din probele depuse de către mine la dosar rezultă foarte clar că noi deținem palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 1998.

Foarte greu a fost, presiunea este foarte mare, aseară nu am dormit, pentru că nu pot să dorm, e o presiune uriașă, având în vedere că este un bun al statului pe care mă lupt să îl recuperez. Nu a fost luat niciodată, dar mă lupt pentru el, unii și-l asumă pe nedrept. Există hotărâri pronunțate de către instanțele de judecată pe care cei de la FCSB nu le respectă. Sunt numai hotărâri care au fost date și ei le încalcă! Ei au încercat să creeze o stare, să inducă în eroare”, a declarat Florin Talpan.

„Mi-e scârbă să fie în jurul meu incompetenți”

Eu când am venit la CSA, în 2002, CSA Steaua se subordona direct Ministrului. Era soluția cea mai viabilă, comandantul Clubului se putea duce la Ministru și putea rezolva foarte multe. Funcția comandantului era de general, nu de colonel, nu să te duci să te milogești de alte persoane care nu au nicio treabă cu sportul. (n.r. sunt persoane la conducerea CSA care nu vor să vorbească).

Nu apar în fața presei pentru că nu știu ce să spună! Mie mi-este scârbă să fie în jurul meu foarte mulți oameni care, să nu folosesc un termen dur, sunt incompetenți! Dar văd că la nivelul întregii societăți, în funcțiile de conducere, sunt numai incompetenți! Și pe mine mă deranjează lucrul acesta. Vă spun lucrul acesta și las instanța să se pronunțe”, și-a încheiat tirada juristul CSA Steaua.

Urmăriți Playsport.ro și pe