Rangers se îmbogățește de pe urma lui Ianis Hagi. Cât vor scoțienii să scoată pe fiul Regelui

Bordei Radu / 30.11.2021, 17:07
Rangers se îmbogățește de pe urma lui Ianis Hagi. Cât vor scoțienii să scoată pe fiul Regelui

Lui Ianis Hagi, perioada de transferuri îi poate aduce o mutare într-un campionat important. Evoluțiile Prințului au încântat în ultimul timp și scoțienii se gândesc să valorifice cota în urcare a mijlocașului român. Mai ales că Rangers ar face un profit important de pe urma jucătorului.

Conform presei internaționale, există multe echipe interesate de șeptarul celor de la Rangers. Prețul nu este deloc unul mic, dar pentru grupările din campionatele importante nu ar fi o problemă să îl plătească. Pentru campioana Scoției ar fi o afacere foarte bună.

Rangers poate face o avere de pe urma lui Ianis Hagi. Cât a ajuns să coste fotbalistul scoțienilor

Steven Gerarrd nu mai este managerul lui Rangers, dar scoțienii ar putea să îi mulțumească. Fostul mare fotbalist al lui Liverpool a insistat pentru transferul românului. Scoțienii au plătit 3,5 milioane de euro celor de la Genk și acum își freacă mâinile de bucurie. Conform presei din Spania, Rangers ar solicita în jur de 20 de miliaone de euro pentru mijlocaș.

Iar cluburi interesate sunt destule. S-a tot vorbit de interesul Sevillei, dar și al Romei lui Mourinho. Acestea sunt în căutarea unui fotbalist creativ, capabil să și marcheze, iar Ianis Hagi se potrivește acestui profil. Lyon este o altă grupare interesată de serviciile românului, iar britanicii așteaptă să vadă dacă Aston Villa va intra în cursă. Ianis a avut o relație foarte bună cu managerul Steven Gerrard, iar acesta ar putea să insiste pe lângă noua sa echipă pentru achiziționarea românului.

Ianis, pe urmele tatălui. Galatasaray este cea mai interesată de serviciile „Prințului”

Fatigh Terim este unul din marii fani ai lui Ianis, iar antrenorul turc este interesat să îl aducă pe tânărul  mijlocaș. Turcii l-au mai dorit pe Ianis și în trecut, însă transferul nu s-a materializat. Cu toate acestea, Fatih Terim nu a renunțat la visul de a-l aduce pe Hagi la Istanbul.

Galatasaray este pregătită să își încerce norocul în această iarnă și cu o ofertă oficială. Conducerea clubului Cim Bom consideră că plecarea lui Steven Gerrard de pe Ibrox l-ar putea determina și pe Ianis să accepte o nouă provocare în carieră. Mai mult, ei nu au uitat nici declarația făcută de Ianis în primăvara acestui an. „Șeptarul” lui Rangers își exprima public atunci visul de a juca pentru Galatasaray în carieră

Îmi doresc să ajung la Galatasaray, e un club pe care îl iubesc. Acolo am crescut. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar mi-ar plăcea să ajung la Galatasaray”, spunea Ianis Hagi