Galatasaray reintră în cursa pentru Ianis Hagi. Anunțul făcut de jurnaliștii turci

Olteanu Ștefan / 28.11.2021, 20:02

Galatasaray reintră în cursa pentru Ianis Hagi, iar jurnaliștii turci au dezvăluit planurile lui Fatih Terim. Anunțul vine la scurt timp după ce s-a aflat că alte două cluburi importante se luptă pentru semnătura lui Ianis. Este vorba despre Olympique Lyon și Aston Villa.

E bătaie pe transferul lui Ianis Hagi. Galatasaray reintră în cursa pentru mijlocașul lui Rangers

Odată cu plecarea lui Steven Gerrard de pe Ibrox, Aston Villa și Olympique Lyon au fost primele două cluburi care au intrat în cursa pentru transferul lui Ianis Hagi, iar acum Galatasaray reintră și ea în competiție.
Turcii l-au mai dorit pe Ianis și în trecut, însă transferul nu s-a materializat. Cu toate acestea, Fatih Terim nu a renunțat la visul de a-l aduce pe Hagi la Istanbul și, potrivit turcilor de la Fanatik, tehnicianul urmărește cu atenție situația mijlocașului de la Rangers.

Mai mult, conform sursei menționate, Galatasaray este pregătită să își încerce norocul în această iarnă și cu o ofertă oficială.
Conducerea clubului Cim Bom consideră că plecarea lui Steven Gerrard de pe Ibrox l-ar putea determina și pe Ianis să accepte o nouă provocare în carieră.
Mai mult, ei nu au uitat nici declarația făcută de Ianis în primăvara acestui an. „Șeptarul” lui Rangers își exprima public atunci visul de a juca pentru Galatasaray în carieră:

Îmi doresc să ajung la Galatasaray, e un club pe care îl iubesc. Acolo am crescut. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar mi-ar plăcea să ajung la Galatasaray”, spunea Ianis Hagi, la TV Digi Sport.

Aston Villa și Olympique Lyon îl doresc pe Ianis Hagi

Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus pe Ianis Hagi în atenția mai multor cluburi. Pe lângă Lazio, Sevilla și AS Roma, care îl urmăresc deja de luni bune, Ianis Hagi le-a atras atenția și celor de la Aston Villa și Olympique Lyon.
Interesul lui Aston Villa nu este deloc surprinzător, având în vedere că acolo antrenor este Steven Gerrard, omul care i-a acordat încredere totală lui Ianis în ultimele două sezoane.
Însă, recent a ieșit la iveală și interesul francezilor de la Lyon. Jurnalistul Ekrem Konur, specialist pe piața transferurilor, a anunțat că Olympique Lyon îl monitorizează pe Ianis Hagi și, în iarnă, ar putea face o ofertă concretă pentru mijlocașul lui Rangers.

Informația a fost preluată și de publicația Fichajes, care recent a publicat un material despre Ianis Hagi. Potrivit jurnaliștilor spanioli, Olympique Lyon și Aston Villa vor începe o adevărată luptă în următoarea fereastră de transferuri pentru a-l aduce pe Ianis Hagi.

Până să prindă un transfer, Hagi Jr. continuă să impresioneze la Rangers. Ce a spus Giovanni Van Bronckhorst despre mijlocașul român.