Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu. Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif

Gabriel Peneș 15.03.2021, 20:48
Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu. Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif

N-a fost să fie! Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu. Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif. După înfrângerea cu Unirea Slobozia, „principalul” Nicolae Grigore și-a anunțat demisia. Primul pe lista înlocuitorilor a fost Daniel Pancu, fosta legendă rapidistă.

Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu

Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu. Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif. Demisia lui Nicolae Grigore după meciul pierdut cu Unirea Slobozia făcea ca toate drumurile să ducă spre Pancone. Și asta deși Victor Angelescu, principalul acționar al giuleștenilor a fost la un pas de a se înțelege cu fostul manager și președinte al clubului. La ora actuală, Rapid se află pe locul 11 al Ligii a 2-a. E drept, o despart doar 2 puncte de primul loc de play-off deținut de U Cluj.

Problema este că încă 4 echipe se înscriu în acest interval de 2 puncte. Plus clujenii, firește. Așa că există doar șanse teoretice slabe ca Rapidul să se afle în primele 6 locuri la finalul sezonului regulat. Iar înfrângerea în fața Unirii Slobozia a pecetluit soarta lui Nicolae Grigore, antrenorul principal al vișiniilor. De altfel, acesta a și demisionat după meciul respectiv.

Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu. Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif
Rapid nu se va mai baza pe Daniel Pancu. Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif/Sursa foto: Facebook – FC Rapid 1923

Noul antrenor al giuleștenilor este Mihai Iosif

Ieri seară, conform digisport.ro, se părea că Daniel Pancu se va întoarce în Giulești pentru a reuși imposibilul. Fostul jucător, manager și președinte al Rapidului a antrenat-o ultima oară pe Politehnica Iași. Rezultatele au fost dezastruoase, motiv pentru care ieșenii l-au înlocuit pe Pancone cu antrenorul-jucător Andrei Cristea. Fără succes, însă. Astfel, Pancu urma să aibe o întâlnire decisivă cu Victor Angelescu, cel care deține 97% din acțiunile clubului.

Întâlnirea s-a amânat pentru astăzi, dar cum nu s-a ajung la nicio înțelegere, totul a picat. În aceste condiții, Mihai Iosif a fost numit noul antrenor principal al Rapidului. Iosif (46 de ani) a fost secundul lui Nicolae Grigore, dar a antrenat Rapidul și în perioada 2018-2019.

Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid”, a declarat Mihai Iosif pe contul de facebook al FC Rapid 1923.

El va conduce echipa la jocul decisiv cu Dunărea Călăraşi ce va avea loc duminică, 21 martie, de la ora 19:00.