Rapidul nu se mai oprește din transferuri. Anunțul cel mare făcut de acționarul giuleștenilor

Radu Bordei 09.06.2023, 23:17
Rapidul nu se mai oprește din transferuri. Anunțul cel mare făcut de acționarul giuleștenilor

Acționarul giuleștenilor, Victor Angelescu, a oferit mai multe detalii despre campania de transferuri a echipei de lângă Podul Grant. Rapid este cea mai activă echipă, mai ales că Șucu și Angelescu au pus la bătaie un buget important de transferuri.

Acționarul giuleștenilor, Victor Angelescu, a explicat care sunt următoarele ținte ale Rapidului

Șefii din Grant nu au glumit, vor să construiască o echipă puternică cu care Adrian Mutu să se bată la titlu în sezonul viitor. El Sawy, Oaidă și Braun au fost primele tranzacții reușite de Rapid, dar zilele viitoare vor mai urma și alte transferuri importante. Victor Angelescu a confirmat două dintre principalele ținte, doi jucători cu un potențial mare: Denis Drăguș și Cătălin Cîrjan.

Suntem în negocieri avansate cu încă 2-3 jucători și săptămâna viitoare să realizăm aceste transferuri. De Cătălin Cîrjan am spus că suntem interesați și eu spun că suntem aproape să realizăm transferul. Este vorba despre un împrumut cu opțiune de prelungire.

Suntem interesați de Drăguș, e un jucător bun pentru noi și pentru echipa națională. Dar acolo nu se pune vorba de un împrumut, Standar vrea să îl vândă. Și Ștefănescu este un jucător pe care îl dorim, vedem ce va ieși. Avem multe variante, trebuie să analizăm și cine mai pleacă și în funcție de acest aspect, vedem dacă mai transferăm, a spus Angelescu, la Digisport

Vine Edjouma la Rapid?

Malcolm Edjouma este o altă țintă importantă, dar mijlocașul celor de la FCSB nu va veni ușor la Rapid. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu ar dori să vândă la o rivală, cu atât mai mult la Rapid. Angelescu recunoaște și el că este foarte greu de realizat o asemenea mutare.

A fost o discuție între Dan Șucu și domnul Becali pentru Edjouma, dar nu se pune problema să-l cumpărăm. Cei de la Steaua nu doresc să vândă jucători către noi, eu vă spun ce s-a discutat.

Avem un singur jucător pe care n-am reușit să-l luăm. Nu există frustrare, pentru că am avut mereu un backup și suntem mulțumiți de ce am făcut. Am abandonat acea pistă, e un jucător din campionat, însă nu e corect față de el și de clubul lui să dezvălui cine este, a mai precizat Angelescu

Urmăriți Playsport.ro și pe