Rareș Ilie poate aduce o sumă uriașă în conturile Rapidului. „Dacă va fi vândut mai departe, va fi cel mai important transfer din istorie”

Bordei Radu / 01.08.2022, 23:40
Rareș Ilie poate aduce o sumă uriașă în conturile Rapidului. „Dacă va fi vândut mai departe, va fi cel mai important transfer din istorie”

Transferul lui Rareș Ilie poate aduce în conturile Rapidului o sumă mult mai mare, dacă toate lucrurile merg cum trebuie. Acționarul giuleștenilor a lămurit situația sumelor pe care echipa de lângă Podul Grant le va încasa de pe urma fostului decar al formației lui Mutu.

Rareș Ilie îmbogățește Rapidul. „Poate fi cel mai important transfer”. Câți bani primesc giuleștenii

Victor Angelescu a ținut să lămurească ultimele zvonuri care anunțau că, în realitate, Rapid ar încasa doar 3 milioane de euro pe urma lui Rareș Ilie. Acționarul din Giulești contrazice informațiile.

Suma primită pe Rareș este mai mare de 3 milioane de euro, cu anumite bonusuri avem peste 5 milioane. O să avem și procente la vânzare, deci este o sumă importantă. Cei de la Nice l-au urmărit, le-a plăcut mult. Negocierile au durat mult, de dinainte să se termine sezonul, am ajuns la un numitor comun.

La început nu vroiam să vindem, am stabilit o sumă sub care nu vindeam. Nu ne doream să îl cedăm, credeam că e mai bine să mai stea un an. Dar ei au insistat, au venit cu o sumă foarte bună. Cred că este bine și pentru el, am înțeles că vor să îl joace, poate crește mult.

Poate fi cel mai important transfer dacă va fi vândut mai departe, a explicat Angelescu, la Prosport

Rapid, investiții importante în transferuri. „Am dat peste 1 milion”

După Gigi Becali și FCSB, giuleștenii au fost cei care au plătit foarte multe pe transferurile de jucători. Angelescu și Dan Șucu au băgat adânc mâna în buzunar pentru a-i aduce lui Mutu fotbaliștii doriți.

S-a investit peste 1 milion de euro pe aducerea de jucători. Transferurile nu au fost făcute pe ideea „sac fără fund”, au fost făcute cu cap. Noi mai aducem un jucător sau doi. Un fotbalist vine sigur. Mățan este un fotbalist tânăr, foarte interesant, vedem ce va fi.

L-am vrut pe Louis Munteanu, dar Fiorentina nu a dorit să ne ofere posibilitatea de a-l cumpăra și nu creștem fotbaliștii altora.

Pitu este un jucător interesant, dar nu negociem pentru el, nu se află în vederile noastre, a declarat Angelescu.

Acționarul giuleștean a identificat și cine poate călca pe urmele lui Rareș Ilie. Este un jucător crescut de Rapid.

Ștefan Pănoiu poate călca pe urmele lui Rareș Ilie, așteptăm multe de la el. Juca bine, dar a avut o accidentare sezonul trecut și încă nu și-a regăsit ritmul. Sperăm să demonstreze acest sezon, mai sunt și alți jucători tineri care promit, a comentat acționarul rapidist