Răsfăț pentru Laurențiu Reghecampf! Fotografia de colecție deținută de antrenorul Universității Craiova

Giosanu Catinca 09.11.2021, 19:26

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai bine cotați antrenori din Liga 1. Campion cu FCSB în 2013 și 2014, el a activat mult timp în fotbalul arab. Așa se face că Reghecampf are o fotografie extrem de valoroasă în colecție. Imaginea datează de pe vremea când tehnicianul nu avea probleme cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, fotografie de colecție în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf a scos de la naftalină o fotografie de colecție. Antrenorul Universității Craiova s-a pozat cu faimosul turc Salt Bae, cunoscut ca fiind chef-ul preferat al celebrităților care trec pe la Dubai. Imaginea a ieșit la iveală abia acum,

Soțul Aneimaria Prodan este foarte cunoscut în Arabia Saudită, motiv pentru care a realizat un selfie cu celebrul bucătar, așa cum obisnuiesc mai toate vedetele care merg la el la restaurant.

Cine este bucătarul cu care s-a fotografiat Reghecampf

Salt Bae este un bucătar care vinde o friptură acoperită cu aur în noul său restaurant din Londra, Marea Britanie. Preparatul luxos are și un preț pe măsură, ce a fost criticat de mai mulți fani.

Bucătarul folosește o friptură tomahawk acoperită cu foițe de aur de 24 de carate, în restaurantul Nusr-Et Steakhouse, din capitala Marii Britanii. Potrivit Daily Mail, acest preparat e considerat specialitatea restaurantului cu pricina, ce are prețuri piperate și pentru celelalte feluri de mâncare.

În curând, celebrul bucătar Salt Bae, pe numele său adevărat Nusret Gökçe, va deschide noi restaurante la Berlin, Amsterdam și New York.

La restaurantul la care a fost surprins Reghecampf, o friptură poate ajunge la peste 1200 de euro. Localul a devenit în timp loc de „pelerinaj” pentru foștii mari fotbaliști ai lumii, printre care Adrian Mutu sau Ribery. Și Diego Armando Maradona a luat cina în acest loc de mai multe ori, având o masă rezervată.

Cum a ajuns celebru Salt Bae

Salt Bae a devenit cunoscut pentru modul inedit în care sărează carnea. Bărbatul presară din vârful degetelor în antebraț și apoi totul cade în vasul în care se află preparatele.

Sunt fiul unui miner. Mama și tata sunt analfabeți. Nu am mers la școală din cauza dificultăților financiare. Am început să lucrez ca ajutor de măcelar de la vârsta de 14 ani. Prelucrarea cărnii a devenit pasiunea mea.”, spunea în urmă cu ceva vreme Salt Bae,pentru jurnaliștii din Turcia.