Simona Halep a fost copleșită de cel mai frumos cadou. „Este dorința soțului, nu a mea”

Ștefănescu Dragoș / 19.09.2021, 10:49
Simona Halep a fost copleșită de cel mai frumos cadou. „Este dorința soțului, nu a mea”

Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de o nuntă de vis. Cadourile pe care le-au primit cei doi au fost cu siguranță pe măsura numelor invitaților. Însă Simona Halep a fost copleșită de un cadou ce are pentru ea o valoare sentimentală deosebită.

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în vacanță

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele după o frumoasă relație de iubire de doi ani. Evenimentul a avut loc la Constanța în prezența prietenilor și familiilor celor doi. Petrecerea ce a urmat cununiei civile s-a desfășurat la celebrul club Fratelli din Mamaia. Evenimentul a fost cu adevărat grandios având în vedere numele invitaților dar și luxul ce a predominat atmosfera. Gică Hagi, Gică Popescu și Ilie Năstase sunt doar câteva dintre personalitățile ce au participat la eveniment.

La câteva zile de la nuntă, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Cei doi au ales ca destinație, Turcia. Plecarea în această vacanță a fost anunțată de Simona care vrea să se relaxeze după emoțiile pe care le-a trăit în ultima perioadă.

O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a fost copleșită de un cadou special

Având în vedere numele invitaților pe care i-a avut la nuntă, Simona Halep a primit cu siguranță cadouri extrem de scumpe și exclusiviste. Pentru marea noastră campioană, cel mai de preț cadou a fost însă cel primit de la Virginia Ruzici. Dând dovadă încă o dată de multă modestie, Simona a povestit despre cadoul care a impresionat-o cel mai mult.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a declarat Simona Halep.