Răspuns genial al lui Marius Șumudică despre revenirea lui Alex Mitriță la echipa națională

Bordei Radu 16.08.2022, 14:04
Răspuns genial al lui Marius Șumudică despre revenirea lui Alex Mitriță la echipa națională

Marius Șumudică este de părere că echipa națională nu se paote dispensa de serviciile lui Alex Mitriță. Acesta a mers în Arabia Saudită, la echipa antrenată de Șumi. Antrenorul crede că în curând fostul mijlocaș al Craiovei va reveni la forma care l-a consacrat.

Marius Șumudică face lobby în stilul caracteristic pentru Mitriță, la națională. Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu

Noul selecționer nu i-a dat prea multe șanse fotbalistului și nici în viitorul apropiat acest lucru nu pare posibil. Chiar dacă jucătorul a revenit la sentimente mai bune față de echipa națională. Au existat informații conform cărora Alex Mitriță ar fi dorit să se retragă de la lot. 

Marius Șumudică crede că Iordănescu va greși dacă nu îl va convoca pe Mitriță, din Arabia Saudită.

Dacă ai zis să mă obişnuiesc cu temperatura, poate o transpira, săracul, mai mult acolo şi pierde kilograme, eu mai ştiu dacă….Din punctul meu de vedere, Mitriță nu are cum să lipsească de la lot. Este un jucător de 27 de ani, care îți poate rezolva un meci, în duelurile 1 vs 1. El s-a și pregătit foarte bine, mi-a jucat la fel în toate amicalele, s-a prezentat la nivel bun. El este ca Alibec sau Budescu, este un jucător care are nevoie de atenție deosebită. Trebuie să știi să îl atragi, să îl câștigi de partea ta. trebuie să știi ce să îi dai, ca să primești înapoi, a declarat Șumudică

Marius Şumudică, atac la Dan Petrescu

Antrenorul celor de la Al Raed n-a ezitat să mai arunce câteva săgeți către Dan Petrescu, antrenorul campioanei României. Șumi a făcut comparație cu perioada în care a pregătit el echipa din Gruia.

Comparați ce a facut Șumudica cu CFR-ul fără foarte multe transferuri și ce se întâmplă acum. Îmi pare rău de Neluțu Varga, ce i se întâmplă acum. Eu am ajuns măcar să joc cu Young Boys. Ați văzut ce probleme le-au pus lui Manchester United, lui Villarreal. Au ajuns în grupele Champions League. Despre ce discutăm? Să te scoată Pyunik Erevan, scuzați-mă…

Nu sunt răutăcios, nu atac pe nimeni, dar nu se poate face comparație cu ce juca CFR-ul și ce adversari a avut și ce se întâmplă acum la CFR. Și rezultatele vorbesc.”, a spus Marius Șumudică, pe aeroport, la sosirea în România.

Pentru formația lui Dan Petrescu urmează o nouă provocare. Jucătorii legitimați la echipa din Ardeal o vor înfrunta pe pe NK Maribor, campioana Sloveniei, în play-off-ul Conference League.

”Bursucul” o cunoaște bine pe NK Maribor. În turul doi, campioana Sloveniei a fost eliminată de Sherif Tiraspol. În campionat, a obținut numai trei puncte.

Partida dintre CFR Cluj și echipa din Slovenia se va disputa joi, 18 august. Returul se va juca o săptămână mai târziu, în Gruia.