Răspunsul clubului Steaua după apariția imaginilor scandaloase cu juniorii din Ghencea

Olteanu Ștefan / 11.11.2021, 20:00
Răspunsul clubului Steaua după apariția imaginilor scandaloase cu juniorii din Ghencea

În ultimele zile, pe internet au circulat imagini scandaloase cu juniorii din Ghencea, care consumau alcool în autocarul echipei, iar acum a venit și răspunsul clubului Steaua. Clubul Sportiv al Armatei a emis un comunicat oficial prin care anunță ca a deschis o anchetă internă.

Grupele U15 și U16 de la Steaua, petrecere cu alcool în autocar. Răspunsul clubului

La scurt timp după ce imaginile scandaloase cu juniorii din Ghencea s-au viralizat, a venit și răspunsul clubului Steaua cu privire la cele întâmplate.
Inițial s-a vehiculat faptul că imaginile au fost filmate în urmă cu un an, dar se pare că totul s-a petrecut în urmă cu doi ani. Potrivit comunicatului emis de roș-albaștri, este vorba despre grupa de fotbal din anul 2007. În acest moment, conducerea clubului a deschis o ancheta internă pentru a afla exact ce s-a întâmplat la acea vreme:

Ca urmare a materialelor apărute în spaţiul public referitoare la grupa de fotbal 2007 din cadrul Centrului de Copii și Juniori, CSA Steaua București face următoarele precizări:

Conducerea clubului CSA Steaua Bucureşti a dispus măsuri pentru analizarea faptelor semnalate, petrecute în urmă cu aproximativ doi ani, urmând ca în cel mai scurt timp să ia măsurile care se impun.

Subliniem, de asemenea, că la nivelul clubului există toleranță zero pentru comportamente neconforme cu normele și valorile promovate de CSA Steaua sau abateri disciplinare de la conduita sportivă, indiferent de calitatea celor implicați în activitățile clubului.

În acest sens, la începutul actualului sezon competiţional, la nivelul secţiei de fotbal s-au implementat o serie de proceduri operaţionale care reglementează conduita antrenorilor şi sportivilor din cadrul secţiilor de performanţă”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Reacția antrenorului de la CSA Steaua, după imaginile scandaloase, cu manele și whisky

Contactat de Playsport, antrenorul grupei 2007 a celor de la CSA Steaua spune că e vorba despre răzbunarea unuia dintre părinți, tată al unui copil cu probleme de comportament.

E ca o răzbunare, după ce am dat afară un copil care a bătut un altul în vestiare și a lipsit de la antrenamente în perioadă competițională. Taică-su m-a înjurat, iar apoi a recurs la așa ceva, cu această filmare care e veche de aproape trei ani.
E un părinte care a făcut probleme și la alte cluburi la care a mai fost copilul. Greșeala mea a fost că am acceptat ca părinții să meargă în același autocar cu copiii, dar m-am gândit la ei, să le reduc din cheltuieli. Costurile erau mai mici luând și părinții…

Mergeam în Antalya, la un turneu. A fost un drum de 24 de ore în care o iei razna.

Nu eu le-am dat să bea, nu am stat cu ei…Era doar o filmare cu un copil care ținea o sticlă în mână, dar vă asigur că niciunul dintre ei nu a băut. Atunci aveau în jur de 11-12 ani.

Aceasta echipă e o grupă care acum patru ani nu exista, sunt foarte atașat de acești copii, care acum joacă într-una dintre cele mai bune echipe din țară. Sunt copii de lot național, care promit, râvniți de multe alte echipe de top.

Sper ca în nebunia asta să am susținere, iar echipa să nu fie afectată”, a declarat Cosmin Neață, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Gabi Balint, dezarmat de scandalul cu alcool și manele de la CSA Steaua. „Nu e normal ce se întâmplă în fotbalul nostru!”.