A ieșit Adrian Mititelu din închisoare! Ce se întâmplă cu omul care a readus FC U Craiova în prima ligă

Moldoveanu Camelia / 25.12.2021, 14:38
A ieșit Adrian Mititelu din închisoare! Ce se întâmplă cu omul care a readus FC U Craiova în prima ligă

Adrian Mititelu, omul care a readus FC U Craiova în prima ligă, a ieșit din închisoare. El a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pe 5 noiembrie 2020. A fost găsit vinovat de evaziune fiscală în transferul lui Mihai Costea la FCSB.

Mare bucurie în Bănie. Adrian Mititelu a ieși din închisoare

Adrian Mititelu își petrece Crăciunul în sânul familiei sale, asta după ce a fost închis la începutul acestui an. Potrivit digisport.ro, el a primit permisiunea de a petrece o zi alături de cei dragi deoarece a demonstrat un comportament exemplar. El o să revină în penitenciarul Craiova după mica vizită.

Patronul FC U Craiova mai are de stat la închisoare până în vara acestui an, asta după ce a fost achitat recent. Anunțul oficial a fost făcut chiar de către Mititelu Jr.

ACHITAT DEFINITIV ÎN CELĂLALT DOSAR ÎN CARE PRIMISE 5 ANI CU EXECUTARE! În vară, tata o să intre în comisia de eliberare. Să aveți o zi frumoasă, dușmani!”, este mesajul sec, postat de Mititelu jr în urmă cu câteva zile, pe social media.

Familia Mititelu vinde FC U Craiova

FC U Craiova a pornit din Liga a 4 a în 2014, iar în 2021 a reușit să se lupte cu cele mai puternice echipe din România. Cu toate că la începutul campionatului s-a vorbit despre posibilitatea ca oltenii să ocupe prima poziție a clasamentului, acest lucru nu s-a întâmplat. Din cauza fanilor care au jignit familia Mititelu, juniorul a luat decizia ca echipa să fie scoasă la vânzare.

Este o decizie definitivă și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Lia Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club!

…Din 2005 până în 2011, tatăl meu a investit 22 de milioane de euro în firma care a intrat în faliment. A mai cheltuit două milioane prin justiţie. Din 2017 am început din nămol, aşa cum ne ironizau cei de la CSU, din Liga a 4-a, în patru ani am reuşit să facem un lucru unic în România, să ajungem în Liga 1.

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează echipa FC U Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea oraşului, unde este în proporţie de 70 la sută gata şi vor mai fi învestiţi încă şase milioane de euro în următorii trei ani. Toată familia îmi este batjocorită, jignită şi hulită prin oraş”, a declarat Adrian Mititelu jr. pentru sursa citată.