Răspunsul lui Cristi Borcea, după ce Iuliu Mureșan l-a chemat înapoi la Dinamo. “Doar ei contează”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.07.2021, 19:07
Răspunsul lui Cristi Borcea, după ce Iuliu Mureșan l-a chemat înapoi la Dinamo. “Doar ei contează”

Răspunsul lui Cristi Borcea, după ce Iuliu Mureșan l-a chemat înapoi la Dinamo. Fostul conducător al CFR-ului a susținut miercuri o conferință de presă la stadionul Dinamo. El a fost anunțat oficial drept noul administrator special al clubului, în condițiile în care a fost aprobată cererea de intrare în insolvență lui Dinamo.

Printre altele, Mureșan a vorbit și despre situația financiară foarte grea cu care se confruntă noua sa echipă. El a spus că și-ar dori ca oameni de afaceri potenți din punct de vedere financiar, care au și anumite sentimente pentru Dinamo, să se implice la club. Iuliu Mureșan a făcut referire directă la fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Domnul Badea este implicat ca suporter. Nu este implicat în alt mod. Acum nu e implicat în clubul Dinamo, dar mi-ar plăcea să se implice. Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, a spus Iuliu Mureșan la conferința de presă.

Răspunsul lui Cristi Borcea, după ce Iuliu Mureșan l-a chemat înapoi la Dinamo. “Doar ei contează”

Răspunsul lui Cristi Borcea nu a întârziat să apară. Omul de afaceri a explicat faptul că este în continuare foarte atașat de clubul din Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, el a spus că dorește să se dedice exclusiv familiei, lăsând de înțeles că nu ar avea de gând să se întoarcă la Dinamo.

Voi fi toată viața dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză. Repet, îmi dedic timpul și existența soției mele, Valentina, și copiilor mei. Ei sunt tot ceea ce este mai important în viața mea. Doar ei contează pentru mine”, a spus Borcea pentru gsp.ro.

Cornel Dinu anunțase că Borcea este dispus să ajute Dinamo

Cu toate acestea, Borcea nu a negat concret faptul că ar fi dispus să sprijine din nou Dinamo, mai ales în aceste condiții extrem de grele. Recent, Cornel Dinu a spus în exclusivitate pentru PlaySport că are informații conform cărora Cristi Borcea s-ar putea implica din nou activ la Dinamo.

Cristi Borcea nu este doar cu sufletul la Dinamo. Este dispus să ajute! Borcea, care știe foarte bine situația lui Dinamo. E capabil să vină cu niște sume de bani, dar a cerut ca lucrurile să fie clarificate. Să știe al cui e Dinamo, cine conduce Dinamo. Oameni care sunt legați de Dinamo. De aceea și Mario Nicolae s-a dat deoparte și acum e doar la televizor.

Borcea este dinamovist, copilul lui e dinamovist, Mario Nicolae e dinamovist. Vor lucruri clare! A cui e societatea, cine o conduce, ce bilanțuri au fost. Bineînțeles că Mario Nicolae are și el niște societăți. Dinamo nu este societatea lui Negoiță. Este favorizată societatea”, a spus Cornel Dinu la emisiunea PlayMaker.