Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a „suflat” mai mulți fotbaliști pe care-i dorea la Rapid. Giuleștenii pregătesc repatrierea lui Alex Mățan

Robert Zanfir 05.08.2022, 17:46
Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a „suflat” mai mulți fotbaliști pe care-i dorea la Rapid. Giuleștenii pregătesc repatrierea lui Alex Mățan

Rapid a ajuns la un acord cu americanii de la Columbus Crew pentru împrumutul lui Alexandru Mățan (22 de ani). Playsport a informat în exclusivitate despre intenția lui Dan Șucu de a-l „repatria” pe fostul mijlocaș de la Viitorul (actuala Farul – n.r.).

Gigi Becali, pe de o parte, Dan Șucu și Victor Angelescu, pe de altă parte, își umflă mușchii pe piața transferurilor. Patronul FCSB a dat lovitură după lovitură în „mercato”-ul de vară. L-a convins pe David Miculescu să vină la București, apoi i-a transferat pe Radaslavescu și Radu Boboc de la Farul. Mutările au fost anunțate în exclusivitate de Playsport. Replica giuleștenilor nu a întârziat. Adi Mutu este aproape de a-l primi la antrenamente pe Alex Mățan.

Alex Mățan, aproape de Rapid

Marko Dugandzic (28 de ani/ CFR Cluj) și Alexandru Crivac (20 de ani/ FC Argeș U19) sunt ultimele două mutări din Giulești. Lângă cei doi este aproape să vină Alex Mățan. Conform ProSport, Dan Șucu și compania i-au convins pe americani să accepte împrumutul jucătorului. Playsport a informat în exclusivitate despre planul giuleștenilor.

Inițial, mutarea a întâmpinat unele dificultăți din cauza intenției americanilor de a propune doar un împrumut până în iarnă. Conform sursei amintite, Columbus Crew a acceptat în cele din urmă pretențiile românilor, iar jucătorul este așteptat sâmbătă la București. Dacă va convinge în Giulești, Rapid va avea posibilitatea transferului definitiv.

Cotat la 1,5 milioane de euro, Alex Mățan va avea la Rapid același salariu ca în MSL, 375 de mii de dolari. Suma va fi suportată în continuare de clubul de care aparține.

Ca să fie foarte clar: noi vom reinvesti în club toți banii veniți din transferuri. Toți banii vor rămâne în club și vor fi reinvestiți. Vor fi aduși jucători, e clar!
Victor Angelescu

Vine și Jakupovic?

Arnel Jakupovic (24 de ani) este o altă țintă a lui Adi Mutu, după cum a anunțat Playsport. Austriacul are un CV bogat. Și-a început cariera la Austria Viena, iar în 2015 a semnat cu Middlesbrough. Ulterior a plecat în Italia, unde a fost transferat de Empoli. Actuala echipă a lui Răzvan Marin a plătit 1 milion de euro pentru Jakupovic, în 2017.

Juventus U18, Sturm Graz și NK Domzale sunt alte echipe din cariera atacantului.

Urmăriți Playsport.ro și pe