Ratează Zlatan EURO? Suedezul s-a accidentat la meciul cu Juve și prezența la Campionatul European e incertă!

Cornel Pîrșcoveanu 10.05.2021, 12:08
Ratează Zlatan EURO? Suedezul s-a accidentat la meciul cu Juve și prezența la Campionatul European e incertă!

Ratează Zlatan EURO? Suedezul s-a accidentat la meciul cu Juve și prezența la Campionatul European e incertă! Fanii „diavolilor” nu se pot bucura în toatlitate după succesul uriaș de pe terenul celor de la Juventus. Milanul luptă pentru a reveni în Liga Campionilor, alături de Juventus, Napoli sau Atalanta.

După ce au dominat prima parte a campionatului și se părea că vor lupta la titlu, milanezii au pierdut viteză în 2021. De aceea au ajuns să lupte ca să joace în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. Succesul cu Juventus a însemnat un pas mare înainte. Dar i-a și costat cel mai important jucător.

Ratează Zlatan EURO? Suedezul s-a accidentat la meciul cu Juve și prezența la Campionatul European e incertă!

Suporterii Milanului s-au speriat, după o oră de joc, când Zlatan Ibrahimovici a fost schimbat, după ce s-a accidentat. Suedezul nu a fost lovit de nimeni, a călcat greșit în timp ce se lupta să recupereze un balon, la mijlocul terenului. Veteranul a încercat să continue meciul, dar apoi a făcut semne să fie schimbat. Zlatan a părăsit terenul pe picioare, dar expresia feței sale nu anunța nimic bun.

Zlatan a fost consolat de rivalul Chiellini

Milanul a reușit să se impună și fără el, dar toată lumea era îngrijorată de situația lui Zlatan. Milanul nu a anunțat încă perioada de absență a suedezului, dar aproape sigur atacantul de 39 de ani nu va mai evolua în ultimele 3 partide ale sezonului. Rămâne de văzut dacă Zlatan va fi disponibil pentru a ajuta naționala nordicilor la turneul final al Campionatului European din această vară.

Mai apucă Zlatan să joace la nivel înalt?

Atacantul suedez a revenit în acest an la lotul naționalei Suediei, după o pauză de 5 ani. Dar șansa de a juca din nou la un turneu final l-a făcut pe Zlatan să îmbrace din nou tricoul Suediei. Mai ales că atacantul Milanului traversa o perioadă foarte bună a carierei, chiar și la aproape 40 de ani. De aceea, „diavolii” au și insistat pentru ca fotbalistul să mai semneze pentru un an cu gruparea milaneză,

Acum fanii se tem ca accidentarea să nu fie mai gravă decât se pare. Mai ales că Zlatan a mai avut probleme cu genunchiul și o perioadă lungă în afara terenului, ar putea semna finalul carierei. AC Milan speră, totuși, ca Zlatan să revină cât mai repede și să joace în Liga Campionilor, din toamnă. Milanul are șanse mari, după ce a spulberat Juventus cu 3 la 0 și mai sunt doar trei meciuri de jucat.

Urmăriți Playsport.ro și pe