Război în toată regula între „tigroaica” Cristina Neagu și Gheorghe Tadici. Antrenorul a trecut la jigniri

Moldoveanu Camelia / 27.05.2022, 22:03
Război în toată regula între „tigroaica” Cristina Neagu și Gheorghe Tadici. Antrenorul a trecut la jigniri

Gheorghe Tadici nu a întârzia să-i ofere o replică „tigroaicei” Cristina Neagu. Este război în toată regula după ce sportiva a acuzat HC Zalău de blat cu Rapid. Antrenorul consideră că cea mai bună handbalistă a lumii este doar frustrată.

Gheorghe Tadici a trecut la jigniri

Rapid nu a avut mari probleme cu HC Zalău, echipă pregătită de antrenorul Gheorghe Tadici. Liderul a câștigat ambele jocuri, scor 25-20 și 26-19. Cristina Neagu acuză, printr-un mesaj pe Facebook, faptul că Zalăul s-ar fi dat la o parte din calea Rapidului.

Gestul ei m-a deranjat. Sunt una dintre persoanele care a lucrat cu ea. Nu de azi sau de ieri, ci din ziua în care a ajuns o mică vedetuţă. Caracterul ei este foarte dificil. Are asemenea reacţii în momentul în care întâlneşte jucătoare în campionatul României care încearcă să o oprească. A mai avut asemenea ieşiri. Nu fac bine. Eu am amendat acest lucru de ani de zile. Patru milioane de euro merg spre ele şi pentru ce? Pentru a câştiga campionatul sau Cupa? Au ratat multe obiective în ultimii 2-3 ani. Nu e prost cel care cere, ci cel care dă.

Sportul trebuie ajutat, dar ca să plăteşti aproape un miliard pe lună unei jucătoare care lucrează 2-3 ore pe zi… Dacă ar fi din bani privaţi, n-aş avea nimic. E naivitate. Eşti plătită din bugetul Capitalei. Frustrarea ei este că o echipă cu jucătoare de 19-24 de ani îndrăznesc să li se opună. Nu se califică în Final Four. Rămâne de văzut dacă e cea mai bună jucătoare din lume. N-au declarat-o specialiştii. Au fost jucătoare, sa fim serioşi, de-a lungul anilor… Popovici.. Nu-i ajunge nici la degetul mic Neagu!”, a declarat Tadici, potrivit as.ro.

Cristina Neagu a făcut acuzații grave

Liderul Rapid a trecut fără emoții de SCM Craiova, scor 36-26. De partea cealaltă, CSM București a avut mari emoții cu HC Zalău, în deplasare. Cristina Neagu&Co au fost conduse la pauză, scor 15-12, dar s-au impus în final, scor 26-24. Dacă CSM București n-ar fi câștigat, Rapid ar fi fost campioană.

Cristina Neagu a reacționat dur la finalul partidei și a lansat un atac pe Facebook:

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați… la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls (n.r. mândră de noi, fetelor)„, a scris interul Cristina Neagu.

Cristina Neagu i-a „înțepat” și pe arbitrii Alin Gherman și Adrian Moldovan, spunând că Zalăul a jucat în 9 oameni. Vedeta CSM-ului a înscris 11 goluri la Zalău, din 14 aruncări.