Război intern la Dinamo. Jucătorii se atacă între ei după rușinea cu Universitatea Craiova. “Păi dacă noi driblăm în fața porții…”

Ștefănescu Dragoș 11.02.2022, 08:54
Război intern la Dinamo. Jucătorii se atacă între ei după rușinea cu Universitatea Craiova. “Păi dacă noi driblăm în fața porții…”

Joi seară, Dinamo a fost învinsă rușinos de CS Universitatea Craiova cu scorul de 6-1. La finalul partidei, în lotul echipei roș-albe au apărut primele tensiuni. Jucătorii dinamoviști s-au atacat între ei după umilința din ”Ștefan cel Mare”.

Război intern la Dinamo după rușinea cu Universitatea Craiova

Dinamo a fost învinsă joi seară pe teren propriu de CS Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 25 a Ligii 1. Echipa roș-albă a pierdut meciul cu scorul de 1-6, fiind efectiv spulberată de trupa lui Laurențiu Reghecampf. După acest nou eșec istoric, Dinamo se afundă și mai mult în subsolul clasamentului.

La finalul meciului, jucătorii au fost extrem de supărați pentru rezultatul umilitor. Mai mult, unii dintre ei și-au acuzat colegii pentru gafele comise în timpul partidei. Cosmin Matei, marcatorul golului de onoare al lui Dinamo, a aruncat câteva săgeți către Thomas Chesneau, cel care a gafat impardonabil la trei dintre golurile primite de roș-albi.

Este foarte greu. Durerea este mare, dezamăgirea este mare Din păcate, nici astăzi nu am reușit să luăm puncte. Trebuie să uităm cât mai rapid acest rezultat dureros. Am luat un gol rapid, din unghi, colțul scurt. După, penalty, minutul 45. Goluri foarte ușoare și foarte multe ocazii pentru Craiova, realizate foarte ușor.

Avem șapte portari și la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Trebuie să ne revenim. Nu avem de ales. În momentele dificile se văd caracterele puternice. Avem puls, trebuie să facem primul pas, prima victorie, iar în play-out se da bătălia decisivă pentru rămânerea în Liga 1. Este dificil pentru că echipa suferă.

Acum ce vină antrenorul că portarul driblează pe linia porții. Îl învață așa ceva? Sau că ia gol din unghi. E vorba de concentrare, de valoare. Până la urmă, la fotbal asta îți trebuie.

Ce să mai schimbăm, că suntem pe ultima sută de metri. Începe play-out-ul. 95% ține de jucători, de ce facem pe teren. Noi trebuie să facem lucrurile ca echipa să nu piardă. Noi nu reușim nici măcar să facem egal”, a declarat Cosmin Matei.

Scor de tenis în ”Ștefan cel Mare”

Înaintea partidei Dinamo – CS Universitatea Craiova, nimic nu anunța dezastrul sportiv ce urma pentru echipa roș-albă.

Meciul a debutat extrem de prost pentru Dinamo, care a încasat primul gol în minutul 9. Câmpanu a deschis scorul după o gafă a portarului Chesneau. Oltenii au bifat mai multe ocazii, cea mai importantă fiind a lui Markovic. În ultimul minut al primei reprize, Andrei Ivan a marcat din penalty.

Repriza a doua a început cu o nouă gafă a lui Chseneau. Portarul dinamovist a primit gol după numai 15 secunde de la fluierul arbitrului. Markovic a marcat pentru Universitatea Craiova, majorând astfel scorul la 3-0. Festivalul de goluri al oltenilor a continuat prin reușita lui Bancu, din minutul 57.  În minutul 60, Dinamo a primit un penalty care a fost transformat de Matei. Golul cinci al Craiovei a venit în minutul 65, prin reușita lui Gustavo. Sarabanda echipei lui Laurențiu Reghecampf s-a încheiat cu reușita lui Atanas Trică, din minutul 88. Partida s-a terminat cu un neverosimil 1-6.

Urmăriți Playsport.ro și pe