Războinicul Ianis Hagi, mesaj amenințător pentru un coleg de la națională: „Te aștept pe Ibrox”

Giosanu Catinca / 06.11.2021, 14:51
Războinicul Ianis Hagi, mesaj amenințător pentru un coleg de la națională: „Te aștept pe Ibrox”

Ianis Hagi nu ține cont de nimic când vine vorba de fotbal. Mijlocașul lui Rangers i-a pus gând rău viitorului său adversar din Europa League.

Ianis Hagi, un car de nervi înainte de Rangers – Slavia Praga

Fiul ”Regelui” fotbslului românesc i-a transmis un mesaj care sună ușor amenințător lui Florin Niță. Echipele celor doi români se vor întâlni la finalul lunii în runda a cincea din faza grupelor. Ianis Hagi are de gând să îi ”rupă” poarta colegului de la echipa națională.

De când s-a tras grupa mă tot tachinez cu el. Dar până la urmă îşi vrea binele pentru el, pentru echipa lui şi eu la fel. Cine e mai bun, acela să câştige. Aşa cum ei au fost mai buni în primul meci şi au câştigat. I-am strâns mâna şi i-am zis că ‘te aştept pe Ibrox, pentru că va fi un meci diferit.”, a dezvăluit ”prințul Ianis”.

”Îl aştept pe Niţă”

În momentul în care a fost întrebat dacă e o ambiţie personală să-i dea gol lui Niţă, mijlocașul lui Rangers a oferit următorul răspuns:

Da, da! Aşa cum a fost şi cu Tătăruşanu, când nu reuşeam să-i dau gol din penalty la antrenament la naţională, dar aveam în cap, când voi juca împotriva lui, trebuie să marchez. Chiar dacă a fost amcial, am reuşit să dau două goluri. Și m-am simţit super bine după meci. Aşa că îl aştept şi pe Niţă şi sper să pot să fiu pe teren, să pot să marchez.”, a mai spus Ianis Hagi pentru telekomsport.ro.

”Trebuie să suferim mai mult, dar ăsta e fotbalul”

Ianis Hagi este talentat și trebuie să rămână puternic, spunea la începutul anului ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov. Ei bine, pare că fiul lui Gică Hagi este destul puternic și chiar are o mentalitate de campion.

Tânărul a marcat golul salvator pentru Rangers, în remiza cu Brondby, din Europa League. Ulterior, tânărul a vorbit despre șansele de calificare ale lui Rangers în fazele eliminatorii, dar și despre obiectivele din acest sezon.

Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun. Am reuşit să egalăm ca şi echipa, să jucăm mai bine în a doua repriză. Acum cu rezultatul acesta, Sparta la fel a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Deocamdată comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după 3-4 etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar ăsta e fotbalul. Când joci în 3-4 competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune.”, a transmis Ianis, potrivit sursei amnterior citate.