Emma Răducanu și-a luat adio de la români cu un mesaj special. Ce a transmis jucătoarea de 19 ani

Moldoveanu Camelia / 30.10.2021, 14:31
Emma Răducanu și-a luat adio de la români cu un mesaj special. Ce a transmis jucătoarea de 19 ani

Emma Răducanu a transmis încă un mesaj în limba română înainte de a pleca din Cluj Napoca. Jucătoarea de tenis cu origini chinezești și românești a lăudat organizarea turneului Transylvania Open WTA 250. Ea și-a luat la revedere de la o persoană specială.

Emma Răducanu, mesaj în limba română după înfrângerea de la Transylvania Open

Emma Răducanu (23 WTA) a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-1, de Marta Kostyuk. Astfel, britanica a ratat ocazia de a se confrunta cu idolul ei, Simona Halep.

Înainte de a părăsi Cluj Napoca, Emma Răducanu a postat pe contul ei de Instagram un mesaj pentru Dracula, dar și pentru fanii ei din România. Așa cum ne-a obișnuit de când a ajuns la Transylvania Open, tenismena cu origini românești a postat un mesaj jumătate în limba engleză și jumătate în limba română.

Tânăra de 19 ani a ținut să felicite organizatorii de la Transylvania Open pentru condițiile de care a beneficiat. De-a lungul competiție, mai multe sportive și-au exprimat încântarea cu privire la organizarea foarte bună întâlnită la Cluj.

Salut salut 🧛‍♀️🧄 să te odihnești și va fi mai bine în curând 💤 uitându-mă la ceea ce urmează, doar vibrații bune✌️Mi-a plăcut foarte mult să fiu aici în România, un tur foarte bine organizat❣️ @transylvaniaopen”, a scris Emma Răducanu pe Instagram.

Dezamăgire cumplită pentru câștigătoarea US Open 2021

Jucătoarea lăudată de Simona Halep a comis o mulțime de erori neforțate și a fost condusă pe toată durata meciului de Kostyuk.

Adversara a jucat foarte bine şi pot spune că eu nu meritam să câştig azi. Am încercat să dau mai mult, dar azi am fost destul de letargică pe teren. A fost un meci greu pentru mine. Marta a fost concentrată… eu nu am fost 100% din punct de vedere fizic. M-am simţit obosită pe teren azi, însă sunt şi astfel de zile. Nu am fost surprinsă de numărul mare de greşeli neforţate şi de duble greşeli. După cum am spus, m-am simţit obosită. Ştiam de dimineaţă, de la antrenament… dar am vrut să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun. Însă azi nu a ieşit aşa cum mi-am dorit, din păcate. Este dezamăgitor să ai astfel de zile, dar trebuie să merg înainte, să şterg totul cu buretele.”, a spus Emma Răducanu, la finalul jocului.

La scurt timp după meciul cu Marta Kostyuk, jurnaliștii din Marea Britanie au scris că Simona Halep și Emma Răducanu nu vor avea ocazia să se întâlnească pentru prima dată în circuitul WTA. Fostul lider mondial s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Marta Kostyuk.