Răzvan Burleanu, făcut praf de Dumitru Dragomir. “El și pe Biden îl bătea” Ce spune fostul președinte al Ligii despre mandetele lui Burleanu la FRF

Octavian Vasilescu 08.04.2022, 08:30
Răzvan Burleanu, făcut praf de Dumitru Dragomir. “El și pe Biden îl bătea” Ce spune fostul președinte al Ligii despre mandetele lui Burleanu la FRF

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (75 de ani), l-a atacat public pe actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu (37 de ani).

Dragomir spune că Burleanu nu a făcut nimic de când a venit în fruntea FRF, dar în același timp este de părere că nici președintele SUA, Joe Biden (79 de ani), n-ar putea să-l învingă.

Alegerile pentru președinția FRF vor avea loc pe 12 aprilie, la Adunarea Generală a FRF. Răzvan Burleanu va fi singurul candidat, după ce a schimbat regulamentul în ultimul moment.

Răzvan Burleanu, atacat de Dumitru Dragomir

Răzvan Burleanu este președintele FRF din martie 2014. În urmă cu 8 ani, acesta l-a învins pe Mircea Sandu.

Iată ce a spus Dumitru Dragomir, despre Răzvan Burleanu și situația de la FRF:

Burleanu este un om politic, pus politic, care nu a făcut nimic în cei 8-9 ani de când este acolo. Nici el, nici Liga nu au făcut nimic, nici nu au văruit ceea ce am făcut noi. La un moment dat, eram pe locul 7 în Europa și pe locul 9 în lume și tot, afară, 40 de mii de oameni: «Mitică, la pușcărie!», «Mitică, la brutărie!», «Mitică, afară!».

Ei au avut noroc cu Stoichiță, el a creat condiții pentru echipele naționale de juniori, cu toate că și acolo sunt probleme. Acum, cu alegerea lui Edi Iordănescu, a făcut o treabă bună Burleanu, dar la propunerea lui Stoichiță.

N-ai ce să îi faci. Părerea mea e că dacă venea Biden, pe Biden îl bătea. Poate cu Putin putea să facă un meci egal, dar în rest nu îl bate nimeni. A știut să dea câte o minge, câte o sticlă de nu știu ce, i-a plimbat prin Poiană, i-a plimbat prin străinătate pe conducători. Politic, el joacă foarte bine. Din punct de vedere sportiv, zero tăiat. Nu știe, nu are de unde să știe. Mă așteptam ca în ăștia opt ani să fi învățat ceva”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Fotbalistul Răzvan Burleanu, dat de gol la PlaySport Live

Andrei Cristea (37 de ani) a vorbit în cadrul emisiunii PlaySport Live despre Răzvan Burleanu, cu care a fost coleg la Bacău. Cei doi au jucat la juniori, iar Cristea își amintește că actualul șef al FRF era un tip timid, fără prea mult talent:

Răzvan era o persoană timidă, nu era un fotbalist foarte talentat. De altfel, din generația mea nu au ieșit foarte mulți.

Dar Dumnezeu l-a ajutat, poate dacă ar fi continuat cu fotbalul, atunci… Eu am venit de la Liceul Sportiv, m-au luat la echipa mare.

Am zis că a ales o cale bună. Să vă spun o chestie. Sunt foarte mulți copii care se duc până la limită și nu reușesc. Și nu fac nici fotbal, nici scoală. Nu sunt eu în măsură să spun că Burleanu ar fi fost mai bun decât mine. Este o persoana care vorbește foarte bine”, a spus Cristea, în direct la PlaySport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe