Răzvan Burleanu îi decide luni soarta lui Mihai Stoichiță. Cum se apără „Lippi” de o eventuală concediere

Giosanu Catinca 01.10.2022, 09:17
Răzvan Burleanu îi decide luni soarta lui Mihai Stoichiță. Cum se apără „Lippi” de o eventuală concediere

Naţionala României a retrogradat în Liga C a Ligii Naţiunilor, după ce a terminat pe ultimul loc în grupă. Unii consideră că Edi Iordănescu ar trebui să fie înlocuit pe banca României, după cele întâmplate. Conducerea Federației Române de Fotbal vrea însă să continue cu el.

Va fi Mihai Stoichiță demis de la FRF?

Chiar dacă Edi Iordănescu va continua pe banca ”tricolorilor”, vor avea loc câteva schimbări. Răzvan Burleanu, președintele FRF, intenționează să facă o mutare la nivel administrativ. El ar urma să îl demită pe Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.

Directorul tehnic al FRF a atras numeroase critici după ce a încercat să le dea indicații fotbaliștilor.

Cum se apără Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță s-a apărat față de acuzațiile că le transmite comenzi jucătorilor în timpul meciurilor. El a declarat că obiectivul său este să pregătească o nouă campanie de calificare a „tricolorilor”.

Acum pregătesc o nouă campanie, într-o formă sau alta. Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe dumnealui, nu pe mine. Ar fi ridicol să încep acum un “self-defense”. Să vedem dacă peste două săptămâni sau un an voi mai fi, să lăsăm timpul să decidă.

Am întâlnire cu președintele luni dimineață. Eu am o fișă a postului în care sunt stipulate toate drepturile și îndatoririle. Nu cred că Mirel a avut o problemă cu reacțiile mele.

E o chestie inconștientă pe care o fac, aparține meseriei pe care am practicat-o. În niciun caz nu mă duc să-i spun antrenorului ce să facă. Dar la un jucător mai strig din tribună, dacă văd că nu face ce trebuie. Asta e, recunosc.

Nu e nimeni deasupra selecționerului. Eu sunt antrenor? Ce-mi reproșați? Ce indicații am dat? Să fie mai agresivi spre finalul meciului cu Islanda? Nu era vorba decât de lucruri generale, de atitudine.

Îmi pare rău că n-am strigat “haideți în apărare”, la meciul cu Islanda. Cred că am dreptul să strig din tribună, ca orice suporter. Cred că se exagerează cu treaba asta.”, a spus Mihai Stoichiță, conform sursei citate mai sus.