Se pregătește debarcarea lui Mihai Stoichiță. Răzvan Burleanu vrea să scape de directorul tehnic al FRF

Iosif Pintilie 30.09.2022, 09:25
Se pregătește debarcarea lui Mihai Stoichiță. Răzvan Burleanu vrea să scape de directorul tehnic al FRF

Răzvan Burleanu s-a săturat de Mihai Stoichiță și vrea să se despartă de directorul tehnic al FRF. Contestat de tot mai mulți suporteri din cauza rezultatelor slabe ale echipei naționale din ultimii ani, Mihai Stoichiță ar putea părăsi FRF.

Se pregătește debarcarea lui Mihai Stoichiță

Burleanu a ajuns la concluzia că nu schimbarea selecționerilor este soluția. Președintele FRF negociază în acest moment demiterea lui Mihai Stoichiță. Jurnalistul Decebal Rădulescu a făcut acest anunț.

„Informația brută este următoarea: Federația se gândește serios să-l demită pe Mihai Stoichiță. S-au făcut pași serioși în acest sens, o negociere financiară. Hotărărea s-ar fi luat după ce au fost consultați mai mulți membri ai Comitetului Executiv și după ce diferite personaje din Federație au mers la Burleanu și au spus „Trebuie să facem treaba asta”.

Știu că a fost contactat deja un om pentru a-i lua locul lui Mihai Stoichiță. Omul ăla e Ilie Dumitrescu, din informațiile mele. Apoi vor încerca să mai coopteze pe cineva din Generația de Aur, pentru partea de juniori, tineret, de la FRF. E vorba despre un fost mare internațional, care stă în Cluj. A fost în tribună la ultimul meci al naționalei, alături de un angajat al FRF.

E clar că vor să facă un pas pentru a-și spăla imaginea. Aflu că Gică Popescu le-ar fi spus foștilor colegi din Generația de Aur că n-ar fi corect și normal să se implice într-un proiect de-ale lui Burleanu în acest moment”, a spus Decebal Rădulescu.

Mihai Stoichiță a fost cooptat de echipa FRF în 2017. Ca antrenor le-a pregătit pe Rocar, Steaua București, FC Național, Lovech, Sheriff Tiraspol, Ankaragucu, Pyunik Yerevan, Oțelul Galați, Aris Limassol, Ael Limassol, FCSB, Astra Giurgiu (Ploiești), CS Mioveni, Apol. Limassol, Al-Salmiya și Petrolul, plus naționalele DIN Armenia, Panama și Kuwait.

România, codașă în Liga Națiunilor

Elevii lui Edward Iordănescu au încheiat actuala ediție a Nations League pe locul 29, adică în a doua jumătate a clasamentului. Dintre echipele din Liga B, doar Suedia și Armenia sunt sub noi.

Țări precum Albania, Slovenia, Islanda ori Israel sunt peste noi în acest clasament. Turcia, Grecia ori Bulgaria sunt națiunile importante ce au terminat sub noi în actuala ediție.

Fiecare ligă a avut un rang, astfel că nu există echipe de rang inferior peste echipe de rang superior. Din acest motiv, sunt echipe cu 16 sau 15 puncte clasate sub noi. În baza acestui clasament se vor acorda premii.

La turneul final al Ligii Națiunilor vor juca Olanda, Croația, Spania și Italia. Olanda (Liga A), Israel (Liga B), Georgia (Liga C) și Estonia (Liga D) sunt cele patru câștigătoare ale diviziilor din acest sezon.

Gică Popescu: „Am retrogradat cu Muntenegru!”

„Nu ne putem bucura de victoria din seara aceasta, pentru că a fost în zadar. Retrogradarea noastră s-a produs în cele doua meciuri cu Muntenegru, când am primit cele cinci goluri. Nu știu care sunt planurile Federației cu Edi Iordănescu.

Din păcate, Edi Iordănescu nu a avut rezultate, echipa a retrogradat, deci am putea spune că a avut o perioadă de insuccese la echipa națională”, a spus fostul mare fundaș al naționalei la Prima TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe