Răzvan Lucescu e convins că ar putea colabora cu Gigi Becali la FCSB: „Aș lucra acolo. Îmi fac treaba cu pasiune și vreau performanță!”

Ștefănescu Dragoș / 28.06.2021, 17:10
Răzvan Lucescu e convins că ar putea colabora cu Gigi Becali la FCSB: „Aș lucra acolo. Îmi fac treaba cu pasiune și vreau performanță!”

FCSB a ratat sezonul trecut din nou câștigarea titlului în Liga 1. Implicarea patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei este considerată de mulți cauza lipsei de trofee la FCSB din ultimii ani. Cu toate acestea, Răzvan Lucescu este convins că ar putea lucra cu Gigi Becali la FCSB.

Răzvan Lucescu e convins că ar putea colabora cu Gigi Becali la FCSB: „Aș lucra acolo. Îmi fac treaba cu pasiune și vreau performanță!”

FCSB se străduiește în ultimii ani să câștige campionatul din România dar fără succes. Cu toate că investițiile la echipă sunt printre cele mai mari din Liga 1, echipa nu reușește să mai câștige trofee. Implicarea patronului în alcătuirea echipei, lipsa de răbdare a acestuia cu jucătorii dar și cu antrenorii sunt câteva dintre cauzele penuriei de trofee de la FCSB.

După refuzurile antrenorilor Marius Șumudică și Nicolae Dică, pe banca tehnică a roș-albaștrilor a fost numit Dinu Todoran. Acesta a antrenat ultima dată echipa de Liga a 2-a CSM Slatina. Experiența nu-l recomanda deloc pentru postul de antrenor la FCSB. Însă Gigi Becali îl consideră pe Todoran cel mai potrivit pentru banca tehnică a vicecampioanei României.

Răzvan Lucescu ar lucra cu Gigi Becali

Antrenorul celor de la PAOK, Răzvan Lucescu a fost mereu pe lista antrenorilor doriți de Gigi Becali la FCSB. Cu toate că implicarea patronului în alcătuirea echipei la FCSB este de notorietate, Răzvan Lucescu a declarat că ar putea lucra ca antrenor al roș-albaștrilor cu Gigi Becali. Antrenorul lui PAOK a ținut însă să precizeze și condițiile în care ar accepta o eventuală ofertă a lui Gigi Becali. Răzvan Lucescu a mărturisit că ar insista foarte mult pe implicarea finanțatorului în viața echipei.

Sunt un antrenor care își face treaba cu pasiune și ți-aș răspunde că da, aș lucra acolo, însă depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă acolo, de ce perspective aș avea și de cum aș fi lăsat să lucrez pentru a face performanță.

În momentul de față obiectivul meu este să câștig campionatul, Cupa, pentru că am trăit aceste victorii și știu că pentru asta sunt aici unde mă aflu acum!”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

FCSB nu mai inspiră respectul de altădată

Răzvan Lucescu consideră că FCSB și-a pierdut din forță și din cauza conflictului dintre Gigi Becali și CSA Steaua. Antrenorul lui PAOK a dezvăluit și un episod povestit de Bogdan Stelea în vestiarul de la FC Brașov. Stelea a evoluat pe parcursul carierei la toate cele 3 mari echipe din București, Steau, Dinamo și Rapid.

FCSB nu mai e acel nume de forță. Bogdan Stelea ne povestea odată, eram la Brașov antrenor și a vorbit în fața jucătorilor. Vorbea despre Dinamo, Steaua și Rapid, a fost la toate trei. Spunea: ‘Eu când intram în vestiarul Stelei simțeam că nu am cum să nu câștig, că sunt învingător.

Venea o presiune care îmi dădea o încredere uriașă, cum nu a fost în niciun alt vestiar’. Nici în al lui Dinamo, nici la Rapid, cel puțin după Revoluție. Deci, FCSB-ul nu mai reprezintă Steaua aceea”, a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport.