Răzvan Lucescu, în locul lui Xavi? Românul poate scăpa de criza de la PAOK cu o mutare neașteptată

Robert Zanfir / 06.12.2021, 17:58
Răzvan Lucescu, în locul lui Xavi? Românul poate scăpa de criza de la PAOK cu o mutare neașteptată

Răzvan Lucescu este dorit pe banca celor de la Al Sadd. Presa din Grecia anunță că românul este văzut ca înlocuitorul ideal pentru Xavi, plecat la Barcelona.

Răzvan Lucescu este în corzi la PAOK. A ajuns la a treia înfrângere consecutivă cu fosta campioană a Greciei, iar revenirea la Salonic nu pare să fie una de bun augur. Lucescu Jr a refuzat recent oferta de a prelua echipa națională. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au mers chiar la Salonic, pentru a-l convinge, informație prezentată în exclusivitate de Playsport.

Răzvan Lucescu, în locul lui Xavi? Românul poate scăpa de criza de la PAOK cu o mutare neașteptată

Răzvan Lucescu este dorit pe banca celor de la Al Sadd, notează sportime.gr. Fosta echipă a lui Xavi nu a numit pe nimeni după plecarea catalanului la Barcelona, iar aducerea unui antrenor cu nume ar fi principala țintă a liderului din Qatar.

Arabii s-au orientat despre Răzvan Lucescu datorită performanțelor excelente obținute de acesta pe banca lui Al Hilal. Nu doar Răzvan Lucescu a fost pe lista fostei echipe a lui Xavi.

Potrivit unor zvonuri, și Cosmin Olăroiu ar fi fost curtat de Al Sadd, înainte ca acesta să aleagă oferta lui Sharjah.

Al Sadd este lider în Qatar, cu 25 de puncte după 9 meciuri.

Răzvan Lucescu, greu de urnit de la PAOK

Presa din Grecia anunță că, în ciuda faptului că are mai multe oferte din zona Golfului, românul nu ar vrea să plece de la Salonic. Nici grecii nu ar agrea despărțirea.

În plus, un divorț este greu de realizat acum. Românul are un salariu de 1,8 milioane de euro, cel mai mare din Grecia. Plus o clauză de reziliere de 7 milioane de euro.

Răzvan Lucescu este dorit şi de o altă echipă din Golful Psersic. Este vorba despre Al-Nasr Dubai din Emiratele Arabe Unite, care s-ar putea despărți de tehnicianul argentinian Ramón Díaz.

Nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber, despre cinele pe care le iau cu diverși oameni. Nu este nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK, am contract pe 3 ani și vreau să rămân aici. Nu știu cine a spus asta, ce persoană bolnavă a făcut acea poză. Dar din partea mea nu este niciun fel de interes.

Pentru a concluziona, este o altă ocazie când m-am întâlnit cu președintele Federației, cu care mă cunosc. Este o altă ocazie, vreau să subliniez asta. Dar nu înseamnă nimic. Nu am nimic de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK și voi fi antrenorul lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă.
Răzvan Lucescu