Va ajunge Răzvan Lucescu să regrete că nu a acceptat oferta Federației? Probleme mari pentru antrenorul lui PAOK după o nouă înfrângere în Grecia

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 19:19
Va ajunge Răzvan Lucescu să regrete că nu a acceptat oferta Federației? Probleme mari pentru antrenorul lui PAOK după o nouă înfrângere în Grecia

Lui Răzvan Lucescu nu îi merge deloc bine după ce a refuzat oferta FRF de a prelua echipa națională a României. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în campionat pe banca celor de la PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu, trei înfrângeri consecutive în Grecia

De această dată „călăul” formației alb-negre s-a numit Ionikos. Echipa aflată înaintea acestui meci abia pe locul 12 în Grecia s-a impus cu scorul de 3-2. După ce PAOK a deschis scorul în minutul 18 prin Swiderski.

Micuța echipă a revenit fantastic și a întors scorul până la pauză prin golurile marcate de Canas și Aosman din penalty. Mai mult, în minutul 49 s-a făcut chiar 3-1 pentru Ionikos, grație reușitei semnate de Lenis.

Echipa lui Răzvan Lucescu nu a mai reușit decât să reducă din diferență în minutul 60 prin Murg. Alexandru Mitriță nu a făcut parte din lotul lui PAOK pentru această partidă.

În urma acestui rezultat, echipa lui Lucescu Jr. pierde și mai mult contactul cu liderul Olympiakos. Formația din Pireu are acum un avans de 13 puncte după numai 12 etape disputate.

Este de așteptat ca fanii lui PAOK să aibă o nouă reacție furibundă după acest nou eșec. Etapa trecută ei au creat haos după ce echipa lor a pierdut pe teren propriu derby-ul orașului, contra celor de la Aris.

Antrenorul lui PAOK a mai refuzat recent o ofertă, pe lângă cea de la FRF

Este din ce în ce mai clar că Răzvan Lucescu nu va mai reuși în acest sezon să atingă performanțele obținute pe banca lui PAOK în sezonul 2018-2019. Atunci, el a adus la Salonic primul „event” din istoria clubului.

În mod evident, așteptările de la el sunt extrem de mari. Atât din partea conducerii, cât mai ales din partea suporterilor. Iar, în contextul în care este clar că acest sezon este unul foarte complicat pentru „vulturi”, sunt șanse foarte mari ca asupra antrenorului român să vină o „ploaie” de critici în perioada următoare.

Astfel, se naște întrebarea dacă a procedat bine atunci când a refuzat oferta FRF pentru a rămâne la PAOK. Din punct de vedere profesional bineînțeles. Că din punct de vedere financiar nu există niciun fel de dubiu.

Mai mult, presa din Emiratele Arabe Unite a dezvăluit zilele acestea că Răzvan Lucescu a refuzat în urmă cu trei luni o ofertă de la Al Nasr. Iar acolo avem motive să credem că aspectul financiar era cel puțin comparativ cu ce se întâmplă la PAOK.